Setari Cookie-uri

NIVEA pure & natural: Descopera puterea naturii pentru un ten vizibil mai tanar

Soarele torid, vantul aspru si uscat, radiatiile ultraviolete nocive sunt de temut atunci cand vine vorba despre tenul nostru

comunica de presa

Soarele torid, vantul aspru si uscat, radiatiile ultraviolete nocive, toate aceste elemente ale naturii sunt de temut atunci cand vine vorba despre tenul nostru, in special pe timp de vara.

Daca natura ne pune bete in roate uneori, tot natura ne vine si in ajutor atunci cand este vorba de hidratarea si ingrijirea pielii. De-a lungul timpului am invatat sa folosim puterea naturii in folosul nostru si sa acordam o atentie speciala ingredientelor naturale care ne-au ajutat sa ne mentinem frumusetea.

Ingredientele naturale atent selectionate, introduse in compozitia cremelor antirid din gama NIVEA pure & natural ajuta la mentinerea fermitatii pielii si la reducerea vizibila a ridurilor, reface echilibrul natural al pielii in timp ce lasa o senzatie placuta, de catifelare.

Cremele antirid de zi si de noapte NIVEA pure & natural contin ulei de argan BIO si extract de brusture BIO, asigurandu-i tenului ingrijirea antirid de care are nevoie. Nu contin parabeni, siliconi, coloranti, uleiuri minerale sau emulsificatori PEG, iar ingredientele active de origine BIO se regasesc in proportie de 95% in compozitia lor.

Citește și:

Crema antirid de zi NIVEA pure & natural este destinata tuturor tipurilor de ten, reduce ridurile din interior, iar pielea capata un aspect mai neted si catifelat. Arctiina, ingredientul magic ce se regaseste in brusture, stimuleaza productia de colagen la nivelul pielii.

Datorita texturii light este rapid absorbita in piele, fara a lasa o senzatie uleioasa. Astfel, tenul reintinereste si isi recapata elasticitatea de la prima aplicare.

Pret recomandat: 32.95 Lei, 50 ml

Pentru o ingrijire completa descopera si crema antirid de noapte NIVEA pure & natural. Este potrivita oricarui tip de ten pregatindu-l pentru somn si oferindu-i hidratarea speciala de care are nevoie in timpul noptii cand pielea este mult mai receptiva, neconfruntandu-se cu factorii externi agresivi precum poluarea sau razele nocive ale soarelui. Crema accelereaza procesul de regenerare a pielii. Dimineata pielea este neteda, luminoasa, cu riduri diminuate.

Citește și:

Pret recomandat: 32.95 Lei, 50 ml


Secretul naturii ascuns in ingredientele BIO

Uleiul de argan este recunoscut pentru efectele sale regenerante si revitalizante, este bogat in acizi grasi omega 6 si 9, cunoscuti pentru puterea lor de a mentine si revitaliza tineretea. Acestia refac bariera naturala de protectie a epidermei; pielea redevine ferma, iar supletea sa este redobandita.

Arganul contine de trei ori mai multa vitamina E decat uleiul de masline si actioneaza ca un antioxidant natural impotriva radicalilor liberi.

Colagenul reprezinta 30% din proteinele intregului organism, dar odata cu inaintarea in varsta, capacitatea organismului de a produce colagen scade, asadar un „boost” stimulator de productie a acestei substante este mai mult decat binevenit, colagenul ajutand la tonifierea pielii si la reimprospatarea fermitatii acesteia.

Citește și:

Extractul de floare de brusture folosit in gama antirid NIVEA pure & natural provine din cultura bio din regiunea Zappendorf, Germania.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.