Setari Cookie-uri

"Made in Italy", defilare TRENDS by Adina Buzatu gazduita de Ambasada Italiei in Romania

TRENDS by Adina Buzatu a adus un tribut stilului si bunului gust italian

comunicat de presa

TRENDS by Adina Buzatu a adus, joi, 13 iunie, un tribut stilului si bunului gust italian printr-o prezentare de moda in cadrul evenimentului „Made in Italy”. Stilistul Adina Buzatu a realizat, special pentru eveniment, tinute originale, potrivite oricarei personalitati, prin alaturarea brandurilor italiene cu traditie in moda celor mai in voga marci ale momentului.

Atmosfera a fost intretinuta de grupul vocal Jazzapella, de solistul Dragos Chircu, dar si de un program artistic medieval.

Evenimentul care a avut loc in Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania a reunit vedete precum: Anca Turcasiu, Cristina Rus, Alina Crisan, Catalina Grama (Jojo), Monica Gabor, Lora, Dana Savuica, Margareta Paslaru, Octavian Belu, Mihai Leu, Alin Galatescu, Zoli Toth, Florin Chilian, Andrei Nourescu, Cosmin Stan, Oana Roman, Crina Matei sau Irina Milenkovici.

Citește și:

Evenimentul este parte din Festivalul Italian editia 2013, organizat de Ambasada Italiei in Romania, in perioada 11 mai - 30 iunie, cu ocazia celebrarii Zilei Republicii Italiene.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.