Setari Cookie-uri

Fii expert in EleCtrONOMIE, cu Arctic!

Pentru tine, dar si pentru cei care aspira la o administrare mai buna a resurselor, Arctic a lansat o provocare

comunicat de presa

Esti dat mereu exemplu in grupul tau de prieteni pentru capacitatea extraordinara de a negocia, de a gestiona banii, de a gasi produse de calitate la preturi accesibile si, implicit, de a face economii?

Pentru tine, dar si pentru cei care aspira la o administrare mai buna a resurselor, Arctic a lansat o provocare: concursul “Consultant in Electronomie”, care iti poate aduce un aparat electrocasnic din gama Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung.

Concursul se desfasoara in perioada 3 - 30 iunie 2013 si este gazduit de cinci dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania: Valentin Petcu - www.zoso.ro, Adrian Hadean - www.adihadean.ro, Cristina Bazavan - www.bazavan.ro, Cristian Manafu - www.manafu.ro, Cristian China-Birta - www.chinezu.eu.
Cum poti sa participi? Nimic mai simplu.

Citește și:

1. Urmareste in fiecare zi de luni blogurile partenere mentionate mai sus pentru a vedea care este provocarea saptamanii pe tema economisirii.

2. Raspunde la intrebarea saptamanii, in cel putin una din cele 4 saptamani de campanie, detaliind modalitatile de economisire a energiei electrice, banilor si timpului, cu referire la functiile TET ale produselor Arctic. Pentru inspiratie acceseaza www.electronomic.ro si www.arctic.ro/TET.

3. In fiecare saptamana poti castiga un produs din gama Arctic TET, in valoare maxima de 1.860 RON (TVA si timbrul verde incluse).

La finalul fiecarei saptamani de concurs va fi desemnat prin tragere la sorti un castigator ce va fi anuntat in ziua de miercuri a urmatoarei saptamani. Pentru a vizualiza lista integrala a premiilor acceseaza www.consultantinelectronomie.ro

Produsele din gama Arctic TET, oferite ca premiu in cadrul concursului, incorporeaza solutii tehnologice menite sa ofere beneficii concrete: economie de energie si apa, rezultate de gatire si spalare mai performante, siguranta sporita si confort in utilizare, economie de timp.

Citește și:

Produsele inglobeaza functii moderne care permit multiple optiuni de utilizare a electrocasnicelor, in functie de stilul de viata, toate oferind insa un avantaj practic esential: economia de bani.

Gama Arctic TET include trei categorii de electrocasnice: aparate frigorifice, masini de spalat rufe, cuptoare si plite incorporabile. Mai multe detalii despre produse gasesti pe www.arctic.ro, iar regulamentul concursului poate fi accesat pe www.consultantinelectronomie.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.