PROJECT 104

PROJECT 104
Kudika
16 Iulie 2013

4 zile de exclusivitate pentru Romania prin TuxedoConfessions.com

Comunicat de presa

Project 104 este un brand Made in UK prezent in Romania doar pana pe 18 Iulie. TuxedoConfessions.com este singurul magazin online din Romania cu care Project 104 s-a asociat. Doar 8 costume de baie vor putea fi cumparate in aceasta perioada.

O prima ironie pe care o simti la acest brand e legata de faptul ca lanseaza costume de baie in Londra – un oras cosmopolit dar unde ploua muuuuuult. Castigul e ca piesele sunt multi-functionale asa ca vor fi la fel de spectaculoase si departe de razele soarelui. Colectia este conceputa in serie limitata: include 4 printuri, realizate pe 104 costume de baie.

Sirul ironiilor continua: fiecare din cele 4 costume de baie e dedicat unei lady care isi spune in sinea ei: My body is temple, but my temple likes getting trashed!

Cele 4 slabiciuni feminine care apar pe costumele de baie sunt asociate cu Sister Cig, Cola Queen, Ice Cream Maiden si Pill Bunny. Fiecare pacat e descris in versuri iesind in felul acesta din anonimat (a se vedea lookbook-ul).

Sarah, designerul Project 104, s-a nascut in Africa de Sud. La 19 ani s-a mutat in Londra pentru a continua studiile. Aceasta prima colectie trimite cu gandul deopotriva la sport, aventura, moda si arta contemporana.

Cele 4 costume de baie sunt disponibile aici:
Sister Cig | http://tuxedoconfessions.com/item/sister-cig-swimsuit
Cola Queen | http://tuxedoconfessions.com/item/cola-queen-swimsuit
Ice Cream Maiden | http://tuxedoconfessions.com/item/ice-cream-maiden-swimsuit
Pill Bunny | http://tuxedoconfessions.com/item/pill-bunny-swimsuit

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri