Setari Cookie-uri

AVON Romania lanseaza prima campanie video pe Instagram

AVON continua campania "AVON iti da Like" prin lansarea primului video interactiv pe Instagram, filmat exclusiv cu telefoane iPhone.

Comunicat de presa

Vedetele sunt trei fete simpatice, in povestea carora utilizatorii pot sa se implice si mai mult, fiind invitati sa vada cum ar fi sa petreaca o zi la shopping alaturi de ele. Astfel, AVON este prima companie care foloseste intr-o campanie noua tehnologie video oferita de Instagram.

Povestea tinerelor care reprezinta personalitati diferite, cu care tinerele femei se pot identifica - Like, cea hipster-geek, Live, cea sporty si petrecareata, si Love, romantica senzuala -, se dezvolta si capata noi directii in mediul digital.

"Folosirea platformei Instagram pentru a crea experiente video interactive face parte din strategia de inovatie AVON pe care am adoptat-o de mult timp. Pana acum nu exista nicio referinta la vreo campanie video filmata, editata si publicata live pe Instagram, folosind numai telefoanele pe post de camere video... E de inteles ca suntem nerabdatori sa vedem reactiile.", spune Alina Cinciulescu, Online & Innovation Coordinator.

"Una dintre promisiunile brandului AVON este sa fim mereu conectati la noutati si cu un pas inaintea celorlalti pentru a ne cunoaste consumatorii cat mai bine cu putinta si pentru a le oferi experiente memorabile oriunde ar fi ei. Tocmai de aceea, am ales sa ducem mai departe povestea noii campanii cu ajutorul noului feature video al Instagram. Acesta este rezultatul efortului nostru continuu de a interactiona cu publicul online", precizeaza si Raluca Kisescu, Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova.

Utilizatorii se pot implica in campanie dand "follow" contului de Instagram AVON Space (http://www.instagr.am/avonspace). Pornind de la cel mai recent clip publicat, utilizatorii pot interactiona cu filmuletele prin intermediul hashtag-urilor si isi pot urmari personajul preferat in contexte pline de feminitate si umor.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.