Setari Cookie-uri

IIana, renasterea iiei in moda romaneasca si internationala

Colectia IIANA toamna-iarna 2014.

comunicat de presa:

Zamislite din maini care trudesc sa duca mai departe traditia portului popular romanesc, creatiile IIANA, reunite in noua colectie toamna-iarna 2014, continua sa respecte tiparul specific fiecarei zone etnogafice.

Gina Pistol este imaginea noii colectii, asadar o veti admira imbracata in valnice romanesti, in ii cusute cu maiestrie sau in cojoace ce amintesc de frumusetea nealterata a portului romanesc.

Iubesc aceste haine cusute cu grija pe tesaturi de bumbac si borangic, accesorizate cu broderii manual. Detin si eu o colectie, mica ce-i drept, de camasi romanesti si sunt foarte mandra de ea.

In colectia IIANA toamna-iarna 2014 se regasesc rochii vintage care poarta ecoul portului romanesc din cele mai vechi timpuri, veste din lana pasporata cu blana naturala de oaie, valnice impodobite cu motive traditionale romanesti, camasi sau ii din panza de bumbac si borangic care au incifrate in broderiile manuale ecoul simbolului identitar al romanismului.

Citește și:

Reintregirea intr-o colectie a acestor vesminte nationale este o incercare de redescoperire a solemnitatii tinutei stramosesti, de intoarcere la simbolurile nationale si formele iconografice ale costumului popular, de constientizare a frumusetii nealterate de vreme a portului romanesc.

Sa ne indreptam deci umerii si sa invatam sa purtam cu mandrie valnicul, cojoacele si ia romaneasca, pentru ca ele sunt bucati din tezaurul romanesc!

Incepand de luni-19 august sunteti invitati la showroomul IIANA pentru a descoperi impreuna povestea colectiei toamna – iarna 2014. Vestele invelite in blanuri naturale, fotele si valnicele impodobite cu motive traditionale, rochiile cu croi vintage, ia si camasa din panza de bumbac si borangic din noua colectie au incifrate in broderiile manuale ecoul simbolului identitar al romanismului.Te asteptam sa purtam cu mandrie o bucata din tezaurul romanesc!

Citește și:

Adresa: Piata Natiunile Unite 3-5, bloc A, scara A, etaj 2, ap 13, sector 4

Foto interior si prima pagina: IIana

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.