Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Zodiac Café este primul Targ de Astrologie din Centrul Istoric al Bucurestiului, ce se va desfasura in zilele de 28 si 29 septembrie, in Vintage Pub, intre orele 12:00-20:00.

Pasionatii de astrologie si nu numai sunt invitati la acest eveniment pentru a intra in contact direct cu cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in domeniu, precum si pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta dupa cerintele feng shui-ului şi de asemenea vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Luca Paval si vor fi consiliati de paraphihologul Eugen Bargaoanu.

Tot in cadrul acestui eveniment, tanarul designer Georgiana Ionita va va invata cum sa va alegeti vestimentatia in functie de zodie, care este make-up-ul potrivit fiecarui semn zodiacal.

Surpriza zilei de duminica sunt cele 12 modele ce vor purta rochiile designerului, personalizate pentru fiecare zodie in parte.

Nu va fi o simpla prezentare de moda ci un intreg moment de "fashion astrologic", gandit special pentru cei prezenti.

Cele mai mari frici ale semnelor zodiacale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: