Setari Cookie-uri

Irina Pacurariu, vedeta TVR, sustine hibridele Toyota

Toyota Romania a inceput o colaborare cu Irina Pacurariu, in cadrul campaniei de promovare a modelelor hibrid din portofoliul Toyota, ce are rolul de a aduce in atentia publicului din Romania atuurile tehnologiei Hybrid Synergy Drive - inovatie a producatorului japonez.

comunicat de presa

Colaborarea dintre Irina Pacurariu si Toyota Romania este o urmare a potrivirii la nivel de valori si principii centrate pe calitate si deschidere catre nou.


Campania Toyota sub sloganul „Plutesti, nu conduci”, pozitioneaza hibridele Toyota drept masinile care ii fac pe posesorii lor mai fericiti, fie ca este vorba de experienta unica a sofatului pe care hibridul o ofera, sau de relaxarea data de costul redus de detinere a acestuia.

”Experienta unui hibrid este deosebita. Ne dorim sa impartasim cu publicul roman aceasta inovatie Toyota pentru o lume mai buna, alaturi de romani deosebiti. Iar Irina Pacurariu este o astfel de persoana si o profesionista in a descoperi povesti si oameni care sa inspire Romania”, a declarat Irina Izota, Senior Brand Manager Toyota Romania.

Prin parteneriatul cu Irina Pacurariu, Toyota promoveaza oameni ingeniosi si faptele lor extraordinare, ce vin cu o perspectiva pozitiva asupra vietii. Tehnologia hibrid inventata de Toyota este ea insasi un raspuns optimist pentru doua uriase provocari: pretul in crestere al combustibilului si poluarea, pe fondul resurselor naturale limitate. Ea vine cu beneficii ce o diferentiaza puternic si devin relevante in contextul actual: economia de carburant, nivelul scazut al emisiilor, accelerarea fluida, nivelul redus al zgomotului si costul redus de proprietate.

Citește și:

„Citisem ca Toyota promite ca atunci cand ai o astfel de masina, plutesti, nu conduci, asa ca mi-am spus ca trebuie incercat. Dupa o saptamana de teste, situatia se prezinta astfel: da, uiti sa alimentezi pentru ca pur si simplu rezervorul nu se goleste, te strecori mai usor, decat cu orice alt auto am incercat eu, in aglomeratia de dimineata si, deloc de neglijat, nu auzi motorul aproape niciodata. Este cea mai silentioasa masina in care am urcat, te protejeaza de zgomotul din trafic si nu deranjeaza cu nici un sunet inutil”, a afirmat Irina Pacurariu.

Tehnologia Toyota Hybrid Synergy Drive (sau HSD) a fost inventata in urma cu 16 ani. Primul hibrid integral Toyota din istoria industriei auto a fost Prius, dupa care i s-au alaturat Auris Hybrid, Yaris Hybrid, iar din aceasta toamna, Auris Hybrid Touring Sports.

Sunt deja peste 5.5 milioane de masini hibrid Toyota vandute in lume, ceea ce demonstreaza ca din ce in ce mai multe persoane adopta inovatia la cel mai inalt nivel in materie de autoturisme. Vehiculele hibride combina 2 surse de putere pentru a asigura propulsia. Prin combinarea unui motor termic (pe benzina) cu un motor electric, sunt exploatate din plin atuurile ambelor surse de energie: putere pe de o parte, consum si emisii reduse de cealalta.

Citește și:

Informatii despre tehnologia Toyota HSD puteti gasi pe platforma dedicata www.toyotahsd.ro, in care hibridele sunt prezentate intr-o maniera foarte prietenoasa, predominant vizuala, cu un design foarte fresh!

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.