Setari Cookie-uri

Tensoval Comfort si Liana Stanciu te invata cum sa ai grija de inima ta si a celor dragi

Peste 1 miliard de persoane sufera de hipertensiune si unul din cinci decese este cauzat de aceasta.

comunicat de presa

Miercuri, 30 octombrie 2013, Tensoval Comfort si Liana Stanciu au lansat in cadrul Farmaciei Dona Stefan cel Mare, campania: „Tensoval are grija de inima ta! Gastronomie fara tensiune.” pentru a trage un semnal de alarma asupra statisticilor ingrijoratoare legate de hipertensiune.

La nivel global, peste 1 miliard de persoane sufera de hipertensiune si unul din cinci decese este cauzat de aceasta.

Tensiunea arteriala crescuta, medical - hipertensiune arteriala, este una dintre cele mai cunoscute afectiuni asimptomatice (fara simptome) cu efecte negative majore asupra sanatatii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodica a valorilor tensiunii.

In Romania mai mult de jumatate (51,4%) din populatia de peste 45 de ani are hipertensiune si doar 1 din 2 persoane adulte isi cunoaste valorile tensiunii arteriale.

Citește și:

Campania subliniaza atat importanta unei monitorizari regulate a tensiunii, cat si necesitatea preocuparii pentru o alimentatie echilibrata, cu reale beneficii pentru inima.

Din cauza evenimentelor nefericite din familia Lianei Stanciu, si anume pierderea tatalui sau, care a decedat in urma problemelor de hipertensiune, Liana a hotarat sa le vorbeasca tuturor romanilor despre cat este de important sa ne cunoastem adevarata tensiune si sa avem grija de inima noastra.

"Din experienta am invatat ca tensiunea e un parametru vital cu care nu trebuie sa ne jucam. In fiecare casa ar trebui sa existe un tensiometru."

In cadrul conferintei, reprezentantii Hartmann, firma producatoare a tensiometrului Tensoval Comfort au vorbit despre monitorizarea curenta a tensiunii arteriele care se poate face usor si exact in confortul propriei case.

Citește și:

Tensoval Comfort este un tensiometru digital de brat, care permite masurarea automata a tensiunii arteriale si a pulsului. Fiind validat clinic, masoara cu exactitate valorile tensiunii, este foarte usor de folosit, inclusiv de catre persoanele in varsta si beneficiaza de 3 ani garantie si service de la producator.

Si pentru ca majoritatea dintre noi apreciem o masa copioasa, uitand de implicatiile negative pentru sanatate, Tensoval Comfort propune Gastronomie fara tensiune intr-un pachet promotional dedicat persoanelor hipertensive.

Astfel, la achizitia unui tensiometru Tensoval Comfort, veti primi cadou revista “Bucataria pentru toti” cu retete dedicate persoanelor cardiace, putand opta suplimentar pentru un abonament gratuit de 3 luni la aceeasi revista.

Credentials foto: Mihai Ion Photography

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.