Setari Cookie-uri

Un copil din Romania poate aprinde bradul de Craciun de la Disneyland Paris

Vacanta de iarna poate deveni o calatorie de poveste prin campania ING Bank, "Castiga o excursie la Disneyland pentru intreaga familie", care ofera ofera unui copil sansa de a aprinde bradul de Craciun la Disneyland Paris, intr-o excursie magica alaturi de cei dragi.

Comunicat de presa

Oricine achizitioneaza in perioada 1 octombrie – 22 noiembrie 2013 un card MasterCard (Contactless sau Credit Card) are sansa de a castiga o vacanta pentru patru persoane (2 adulti si 2 copii) la Disneyland Paris, in perioada 13-15 decembrie.

"Prin aceasta campanie, ne-am dorit sa adaugam un strop de magie vacantei de Craciun, cu ajutorul unei excursii intr-o lume de poveste. Visul oricarui copil de a aprinde luminile bradului de Craciun alaturi de personajele copilariei devine realitate in calatoria pe care ING Bank a planuit-o pentru clientii sai", a declarat Cristina Micu, Director Retail Marketing, ING Bank Romania.

Castigatorul, ales prin tragere la sorti dupa incheierea campaniei, se va bucura de o excursie de 3 zile, pentru 4 persoane, la Disneyland Paris, cu transport, cazare la un hotel de 5 stele, bilete de intrare in parcul de distractii, vouchere de masa, VIP FastPass.

Citește și:

De asemenea, unul dintre copiii care insoteste castigatorul va avea ocazia sa aprinda bradul de Craciun de la Disneyland, in cadrul unei ceremonii speciale. Pe langa momentul magic de la Disneyland, campania ING Bank aduce cadouri Disney primilor 300 de clienti care aleg sa se bucure de beneficiile cardurilor de credit ING si Mastercard Contactless.

"Ne-am bucurat sa putem oferi unui copil din Romania o experienta de nepretuit! Fiind cel care aprinde bradul de Craciun in lumea Disney, castigatorul promotiei va trai o clipa pe care, probabil, nu o va uita niciodata. Premiul este oferit ca urmare a parteneriatului dintre MasterCard si Disney. Alaturi de ING Bank, credem ca vom aduce un moment magic in viata familiei castigatoare", spune Georgia Baltag, Marketing Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe.

Citește și:

Cardul Mastercard Contactless permite utilizatorilor sa faca plati contactless pentru orice valoare, platile de pana in 100 de lei efectuandu-se rapid, prin simpla trecere a cardului prin fata terminalului Contactless, fara a fi nevoie de introducerea lui in POS si de tastarea codului PIN. ING Credit Card ajuta utilizatorii sa se bucure de fiecare moment, chiar si de cele imprevizibile, prin acces imediat la bani, fara a plati dobanda timp de un an pentru cumparaturile pe care le fac.

Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.