Setari Cookie-uri

Toyota sprijina initiativele romanilor care schimba lumea: Taxi Gratis va circula in luna noiembrie cu hibride Toyota

Toyota Romania il sustine pe Ales Bobes, romanul care a fondat in aprilie 2013 singurul serviciu gratuit de taximetrie din tara noastra, dedicat cazurilor sociale, denumit Taxi Gratis.

comunicat de presa:

Toyota va pune la dispozitia lui Alex modele hibrid - Prius si Auris Hybrid - cu ajutorul carora Taxi Gratis va raspunde nevoilor urgente de transport ale persoanelor cu o situatie financiara precara.

Lansat in luna aprilie a acestui an, serviciul Taxi Gratis (www.taxigratis.ro) se adreseaza exclusiv persoanelor cu probleme de sanatate, varstnicilor, nevazatorilor si celor fara posibilitati financiare, ce au nevoie de ajutor pentru deplasari in oras, fiind disponibil deocamdata in sectoarele 2 si 3 din Bucuresti. Initiativa tanarului Alex Bobes este remarcabila cu atat mai mult cu cat pana in acest moment, cheltuielile proiectului au fost acoperite integral de catre tanarul filantrop care, plin de optimism, doreste sa extinda serviciile ”Taxi Gratis” la nivelul intregului oras.

Citește și:

La un moment dat, am avut nevoie de transport gratuit urgent si, din pacate, nu am putut beneficia de el. Anul acesta m-am gandit ca este momentul sa ofer persoanelor aflate in nevoie, o solutie gratuita la problemele reale pe care le au. Sunt extrem de recunoscator ca datorita masinilor puse la dispozitie de Toyota vom fi mai eficienti si mai rapizi, intampinand cu succes nevoile celor fara posibilitati”, declara Alex Bobes, fondatorul initiativei Taxi Gratis.

Marele avantaj al vehiculelor hibrid Toyota il reprezinta consumul redus, datorat sistemului inovator Hybrid Synergy Drive, ce exploateaza din plin atuurile celor 2 surse de energie - motorul termic si motorul electric. Eficienta masinilor hibrid este mult sporita in special in traficul urban, gratie procesului de franare recuperativa.

Initiativa lui Alex Bobes ne-a impresionat. A fost o inspiratie pentru noi din prima zi in care am auzit despre „Taxi Gratis” si suntem onorati ca putem fi impreuna in acest demers foarte frumos” a declarat Irina Izota, Senior Brand Manager Toyota Romania.

Citește și:

Asocierea dintre Toyota si serviciul ”Taxi Gratis” vine ca urmare a valorilor comune impartasite, respectiv inovatia, deschiderea catre nou si responsabilitatea fata de cei din jur .

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.