Setari Cookie-uri

Lansare IMPERIA by Georgiana Ionita - Un eveniment de mare anvergura

Toti iubitorii de moda au fost prezenti la Daimon Club unde a avut loc lansarea colectiei de rochii de seara IMPERIA

comunicat de presa

Marti seara, toti iubitorii de moda, rafinament si bun gust au fost prezenti la Daimon Club unde a avut loc lansarea colectiei de rochii de seara IMPERIA, by Georgiana Ionita. Invitatii la eveniment au putut admira o colectie complexa, dedicata femeilor puternice, impunatoare, care reusesc sa se faca remarcate indiferent de situatie si sa isi etaleze autoritatea, inteligenta si sex-appeal-ul.

Tinutele au fost realizate din voaluri fine, tafta duchesse si dantele, fiind accesorizate cu elemente aurii, aplicate manual. Toate elementele colectiei IMPERIA au fost gandite de tanara creatoare in scopul de a surprinde si de a construi tiparul femeii perfecte, al carei exterior fabulos va fi, cu siguranta, admirat de toata lumea.

Gazda evenimentului a fost Bogdan Vladau, iar atmosfera de senzatie a fost intretinuta de Lorand Sax Machine si de Dj Motion Monument de la Bass Turbat, care a creat special muzica pentru lansarea IMPERIA.

Citește și:


Printre invitatii care au fost prezenti la eveniment se numara nume celebre precum: Gabriel Cotabita, Doinita Oancea, Raluka, Daniel Dobre, Oana Vincu (ex Genius), Andrei (Alb Negru), Eveline Pauna, Oana Ionita, Nadir, Radu Vastag (Bere Gratis), Gina Maican, Mona Croitoru, Roxana Porumbacu, Yagmur Akdag, Lucian Bruma, Andreea Retinschi, Monica Rosu, Silvia Stroescu.

Rochiile IMPERIA au fost purtate de modele cunoscute ca Alexandra Popescu, Gina Maican, Roxana Tanase, Loredana Benga, Alexandra Avram, Crina Barbu, Carmen Popa si Alexandra Ungureanu, ale caror coafuri spectaculoase au fost realizate de Posh Beauty.

Partenerii evenimentului: Daimon Club, Posh Beauty, Dagmar Make-up, WM Concept Store, Prestige Boutique ,Natalin Studio, Hyp TV.

Pentru informatii si sugestii, puteti accesa pagina de Facebook sau site-ul www.gi-georgianaionita.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.