Setari Cookie-uri

Noaptea Zburatorilor: Povestea continua!

A sosit momentul unui nou eveniment plin de magie: Noaptea Zburatorilor!

Comunicat de presa

Echipa "Ultimul Zburator" continua, asa cum a promis, sirul de evenimente care pregatesc lansarea primului film in realism magic din Romania, care va avea loc pe 14 februarie 2014 – Valentine’s Day. Sambata 16 noiembrie, incepand cu orele 19:30, in clubul Sankt Petersburg Pub din Centrul Vechi (str. Gabroveni, nr. 55) sunt asteptati toti cei care mai cred in zburatori.

Acesta este al treilea din seria de evenimente inedite organizate de Asociatia Culturala "Promissum". Dupa galagia din 26 septembrie facuta de cei 110 motociclisti care au traversat Bucurestiul, cu ocazia lansarii trailerului oficial, a urmat evenimentul "Comorile Trecutului" de la Biblioteca Academiei Romane cand a fost prezentat Manifestul Cultural "Promissum", crezul care sta la baza filmului "Ultimul Zburator". A sosit momentul unui nou eveniment plin de magie: Noaptea Zburatorilor!

Citește și:

In aceasta seara vor fi inmanate premiile primului concurs "Ultimul Zburator" chiar de catre personajul principal al filmului, actorul Gabriel Dutu: bilete la concertul trupei Holograf din 25 noiembrie de la Sala Palatului, vouchere la cel mai complex spa din Bucuresti si multe altele.

"Spre miezul noptii, cei care indraznesc sa creada alaturi de noi si vor veni la petrecere, vor avea ocazia sa participe la tombola pentru marele premiu surpriza al serii. Important este ca biletul castigator sa fie completat de un cuplu, pe sistemul: nu poate exista zburator fara ispita lui feminina." ne-a declarat Ovidiu Georgescu, regizorul si producatorul filmului.

In aceasta seara, in compania actorilor si a realizatorilor, se va putea degusta pentru prima oara bautura magica a zburatorilor: Trascaul, oferit cu sprijinul Khortytsa Vodka. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala "Promissum" in parteneriat cu Koolhunt.ro, iar intrarea este libera pentru toti cei care mai cred in zburatori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.