Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City iti aduce de Craciun cadoul mult visat

Toti cei care ajung in centrul comercial isi vor putea alege cadoul perfect participand la promotia "Cadoul de Craciun". Mai mult decat atat, spiritul sarbatorilor magice poate fi descoperit in Casa lui Craciun si in Globul Dorintelor.

Comunicat de presa

Baneasa Shopping City este in aceasta iarna locul magic unde dorintele devin realitate. Toti cei care ajung in centrul comercial isi vor putea alege cadoul perfect participand la promotia "Cadoul de Craciun". Mai mult decat atat, spiritul sarbatorilor magice poate fi descoperit in Casa lui Craciun si in Globul Dorintelor.

Pe pagina dedicata promotiei, www.baneasashoppingcity/cadouldecraciun, Baneasa Shopping City invita clientii, din 21 noiembrie, sa posteze fotografia articolului dorit (in valoare de maxim 500 lei) din magazinele centrului comercial. In fiecare zi, intre 1-24 decembrie, vor fi extrasi cate 3 norocosi care vor primi cadoul mult visat.

De asemenea promotia "Cadoul de Craciun" are si alte surprize: 6 castigatori extrasi pe 6 decembrie, de Mos Nicolae si 24 castigatori extrasi in Ajunul Craciunului pe 24 decembrie.

Citește și:

Incepand cu 1 decembrie, vizitatorii sunt asteptati sa intre in Globul Dorintelor, inalt de peste 4 metri si sa se lase surprinsi de elementele de decor fantastice. Vor primi cadou fotografia lor din glob ca amintire a Craciunului din 2013.

Cei mici vor fi implicati in activitati speciale, in fiecare weekend din decembrie: sediul central va fi instalat in zona Star Atrium la primul etajul al centrului comercial, denumit Casa lui Craciun. Acolo ei vor canta colinde, se vor distra cu povestile fantastice ale elfilor si isi vor crea jucaria dorita. De pe 14 decembrie pana in Ajun, Mos Craciun va fi si el prezent pentru a le asculta dorintele si pentru a le face multe surprize.

Tu ce cadou iti doresti de Craciun? Trimite-ne pe www.baneasashoppingcity/cadouldecraciun poza cu darul pe care il visezi si descopera surprizele ce aduc spiritul Craciunului in viata ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.