Setari Cookie-uri

Pasiunea pentru fotbal te duce departe anul acesta!

Inscrie-ti liceul in Cupa Coca-Cola 2014 si poti castiga experiente de neuitat la Roma!

Comunicat de presa

Cea mai importanta competitie nationala de fotbal intre licee continua si in 2014! Coca-Cola Romania deschide oficial anul fotbalului si da startul inscrierilor in cea de-a treia editie a Cupei Coca-Cola. Anul acesta, liceenii inscrisi vor avea un motiv in plus sa isi dispute sansele in competitie - marele premiu este un cantonament la Roma alaturi de profesionisti din lumea fotbalului.

In cadrul cantonamentului de la Roma, echipele de fete si baieti castigatoare ale Cupei Coca-Cola 2014 vor avea sansa sa se antreneze in ritmul sportivilor de performanta, unde vor fi coordonate, testate si incurajate de profesionisti din lumea fotbalului. Inscrierile in Cupa Coca-Cola se desfasoara in perioada 20 ianuarie - 13 februarie, iar regulamentul competitiei si formularul de inscriere pot fi gasite pe site-ul www.cupacoca-cola.ro.

Citește și:

Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

"Pasiunile tinerilor trebuie incurajate, astfel incat sa devina realitate. Anul acesta, pregatim un premiu special castigatorilor Cupei Coca-Cola 2014, pentru a-i motiva sa ajunga printre cei mai buni - un cantonament la Roma, care le va oferi experiente de neuitat. Ne bucura sa vedem din ce in ce mai multi tineri dornici sa se inscrie in competitie; in acest fel, reusim sa incurajam cat mai multi elevi sa fie activi atat la scoala, cat si in timpul liber", a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova.

Citește și:

Aflata la a treia editie de desfasurare in scolile din Romania, Cupa Coca-Cola se adreseaza tuturor liceenilor care isi doresc sa atinga performante in fotbalul de sala. Editiile precedente au reunit la start aproximativ 9000 de elevi pasionati de fotbal din liceele din Romania.

Mecanismul inscrierii in competitia Cupa Coca-Cola 2014
Pentru a intra in competitie, profesorii coordonatori trebuie sa descarce formularul de inscriere disponibil pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. Odata completat si semnat, formularul devine valid fie prin incarcarea lui pe site la sectiunea dedicata inscrierilor, fie prin scanarea si trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

Programul Cupei Coca-Cola 2014:

20 ianuarie - 13 februarie: Perioada inscrierilor
28 februarie - 11 aprilie: Faza pe oras
25 aprilie - 11 mai: Faza regionala cu centre de desfasurare la Iasi, Oradea, Targu-Mures si Pitesti
23-25 mai: Faza finala ce va avea loc la Bucuresti

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.