Setari Cookie-uri

Din pasiune pentru zambet: s-a lansat Clinica Dr. Melnic

Clinica ofera servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara.

comunicat de presa

Clinica Dr. Melnic – specializata in tratamentele stomatologice – anunta deschiderea oficiala a primei locatii, cea din Bucuresti. Clinica ofera servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara, oferind solutii pentru rezolvarea problemelor dintilor pacientilor, solutii care pun in prim-plan atat partea estetica, cat si cea functionala.

Clinica Dr. Melnic stabileste cele mai noi standarde de calitate in tratamentul dentar modern, foloseste cele mai complete tehnici estetico-dentare si ȋmbina calitatea si siguranta serviciilor oferite. Clinica ofera pacientilor sai servicii stomatologice moderne prin materiale de top, aparatura si echipamente de ultima generatie, acordand o atentie deosebita sterilizarii si dezinfectiei.

Citește și:

Cu o experienta de peste 8 ani in cadrul unei clinici de lux din Bucuresti, Dr. Melnic este specializat in tratarea unor cazuri complexe de reconstruire implanto-proteica si tratamente parodontale. Clinica Dr. Melnic gazduiteste o echipa de doctori tanara, entuziasta si cu experienta in domeniu, specializata in tratamente endodontice, parodonatale si ortodontice.

Echipa Clinicii Dr. Melnic isi desfasoara activitatea pe 3 etaje si un total de peste 300 metri patrati. In acest spatiu sunt amenajate 3 sali de asteptare, 4 sali de tratament, dintre care una este destinata tratamentelor chirurgicale si alta consultatiilor si tratamentelor de urgenta, cabinet de sterilizare, sala de radiografie si laborator de tehnica dentara.

Deschisa publicului larg, Clinica Dr. Melnic isi propune sa mentina pe termen lung standardele inalte in privinta dotarii cu aparate noi si materiale de ultima generatie care sa ofere pacientilor tratamente estetico-dentare moderne in deplina siguranta. Clinca Dr. Melnic se adreseaza atat pacientilor bucuresteni cat si pacientilor din intreaga tara pentru servicii de stomatologie de inalta calitate, adresate atat adultilor, cat si copiilor.

Citește și:

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial Clinica Dr. Melnic si pagina de Facebook Clinca Dr. Melnic.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.