Setari Cookie-uri

Dr. Oetker lanseaza Premium Pudding cu trei arome speciale

Dr. Oetker lanseaza Premium Pudding, budinca pe gustul mamicilor, dar si al familiei care apreciaza un desert cremos, sofisticat si delicios.

comunicat de presa

Dr. Oetker lanseaza Premium Pudding, budinca pe gustul mamicilor, dar si al familiei care apreciaza un desert cremos, sofisticat si delicios. Premium Pudding este cea mai fina si mai cremoasa budinca creata de Dr. Oetker pana in prezent, in acelasi timp foarte usor de preparat.

Expresie a rafinamentului culinar, Premium Pudding vine cu trei arome deosebite, de Vanilie Bourbon, Ciocolata Belgiana si Fistic, care sunt pentru prima data folosite in budincile Dr. Oetker din Romania.

Premium Pudding apreciaza spontaneitatea si pretuieste fiecare minut, astfel ca momentele libere, neplanificate devin sinonime cu Premium Pudding. Odata cu Premium Pudding si ceasul se reinventeaza, pentru ca nicio clipa de rasfat sa nu treaca neoservata. Astfel, ore precum 16:38 sau 7:53 devin momente libere de orice programare si angajament, potrivite pentru rasfatul cremos si fin Premium Pudding.

Campania de comunicare consta in promotii nationale in magazine, cu premii garantate, spot radio, machete de presa, materiale de comunicare la raft.

Citește și:

Incepand cu luna decembrie 2013 sunt disponibile in magazine trei tipuri de Premium Pudding, cu trei arome sofisticate si apreciate de mamici: Vanilie Bourbon, fulgi de Ciocolata Belgiana si Fistic.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.