Setari Cookie-uri

Florin Calinescu sustine soferitele

Sa ne iubim in trafic, o campanie inedita cu ocazia zilei de 8 martie

comunicat de presa

In zilele de 5, 6 si 7 martie, soferitele din capitala vor avea o surpriza. In cea mai aglomerata intersectie din Bucuresti vor primi un cadou care le va imbunatati semnificativ viata... din trafic: pancarte cu mesaje pozitive de raspuns la reactiile neprietenoase ale soferilor nervosi. Cu texte de genul: „Zambeste”, „Nimeni nu-i perfect”, „Azi e ziua mea” pancartele le vor ajutape fete sa reactioneze atunci cand sunt agresate verbal,sa amortizeze un potential conflict si sa creeze o atmosfera mai placuta in traficul bucurestean. Timp de 3 zile, vor fi distribuite 1000 de pancarte de catre voluntari si politisti.

Imaginea campaniei este actorul Florin Calinescu care interepreteaza rolul soferului nervos in spotul de promovare.

Campania este initiata de Scoala DallesGo cu sprijinul GMP PR, Sindicatulului National al Agentilor de Politie din Romania, Insidio Media, Stilultau.ro si BRONEC.

Citește și:

Ideea campaniei SA NE IUBIM IN TRAFIC a pornit de la faptul ca majoritatea barbatilor considera ca femeile nu stiu sa conduca.In mod constant in Bucuresti femeile sunt claxonate, agresate cu cuvinte sau gesturi obscene. Campania isi doreste sa le ofere soferitelor o experienta mai placuta la volanul masinilor si sa imbunatateasca relatiile dintre participantii la traficul bucurestean.

Ne dorim sa aratam ca se poate si altfel, ca nu este nevoie de agresiune verbala sau fizica pentru a-ti impune punctul de vedere. Asteptam cu nerabdare reactiile participantilor la trafic!”, a spus Iulia Iacob, PR Specialist.

Pagina de Facebook

Programul de desfasurare al campaniei in zona UNIRII este:

Miercuri 5 martie
• 8:30-11:00
• 15:00-17:00

Joi 6 martie
• 8:30-11:00
• 15:00 -17:00

Vineri 7 martie
• 09:00-12:00
• 15:00-18:00

Citește și:

**************
Despre Universul DallesGo

Universul DallesGO este un loc al oamenilor pasionati de dezvoltare personala si profesionala, o comunitate sustinută de dorinta de a invata si de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism in adevaratul sens al cuvantului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie.

Despre SNAP

Sindicatul National al Agentilor de Politie (S.N.A.P.) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor din Romania, este o organizatie cu caracter sindical, constituita democratic, prin liber consimtamant, apolitica, independenta, cu activitate civica si sindicala.

Despre GMP PR

GMP PR este una dintre cele mai importante agentii de relatii publice din Romania. Cu o echipa de 25 de specialisti in comunicare, agentia ofera servicii de consultanta in PR pentru companii precum Petrom, Apa Nova, Romtelecom, GlaxoSmithKline, Fundatia Bill si Melinda Gates, PepsiCo, Henkel, Ursus Breweries, Casa de Insolventa Transilvania, Groupama. Activitatea agenţiei a fost recunoscuta local si international la competitii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award. Printre distinctiile primite, numarandu-se “Newcomer European Agency of the year'' sau ''Romanian PR Agency of the year''.

Citește și:

Despre Stilultau.ro

Stilultau.ro este un site de lifestyle infiintat inca din 2005. De atunci si pana acum am reusit sa va informam despre tot ce este nou, exclusiv, despre tendintele curente, servicii si produse de calitate.

Despre BRONEC

BRONEC International Company este una din cele mai importante companii de securitate din Romania, impunandu-se inca din 1994 in Bucuresti si cateva orase din tara printr-o gama larga de servicii specifice.

Despre INSIDIO MEDIA

Insidio Media este o casa de productie situata in Bucuresti, cu o experienta foarte mare in productia de reclame.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.