Setari Cookie-uri

Flowercraft by Marinela Stanese - o experienta unica

Secretul aranjamentelor florale desavarsite

Proiectul Flowercraft al Marinelei Stanese incepe din iubirea pentru flori si pentru frumos. Desi intr-o epoca tehnologizata, gestul oferirii unui buchet de flori poate parea desuet, sa nu uitam ca florile sunt poeziile pamantului si fiecare dintre acestea are o poveste de spus.

Taina unui buchet perfect sta in dragostea cu care acesta este alcatuit si in mesajele transmise de fiecare floare in parte. Dar mai e ceva, un lucru la care nu gandesti pana cand nu il vezi cu ochii tai: pasiunea mainilor care stiu sa imbine intr-o armonie perfecta culori, arome si texturi. Si acesta este secretul Marinelei Stanese.

Intalnirea cu dumneaei intr-o dimineata ploioasa de sfarsit de iarna mi-a adus primavara in suflet cu ceva timp inaintea calendarului.

Sub indrumarea sa, am pus laolalta florile mele preferate cu gandul la oamenii care ma inspira in fiecare zi: femeile din comunitatea Kudika.

Citește și:

Drept pentru care buchetul meu, Pink Power, contine anemonele care simbolizeaza statornicia si daruirea, clasicele lalele care sunt semn al respectului si al prieteniei.

Aranjamentul meu floral contine si ranunculus, o floare care se afla ca aspect undeva intre macul salbatic si bujorul atat de elegant!

Notele finale din Pink Power sunt date de garofite,peste care trecem atat de usor fara sa ne gandim la insemnatatea lor. Le-am ales pentru ca amintesc de inocenta copilariei si de escapadele la tara, pe dealuri acoperite de florile de camp. Insa aceste flori, fie in varianta clasica, fie in varianta minigarofite simbolizeaza recunostinta si trainicia.

Pink Power este, asadar, o insumare a calitatilor feminine si, in acelasi timp, o dedicatie pentru oamenii care ma inspira in fiecare zi.

Aranjamentul floral este disponibil pe www.flowercraft.ro

Citește și:

Pentru mai multe detalii si informatii, accesati pagina de Facebook Flowercraft

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.