Setari Cookie-uri

Sa ne pregatim de vacanta: epilarea prin metoda IPL!

Daca te-ai saturat sa te lupti in fiecare luna cu parul nedorit, epilarea prin metoda IPL poate fi solutia salvatoare. Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte iar numarul de sesiuni depinde de: culoarea pielii, a parului, adancimea radacinii firului de par, zona tratata, sexul si varsta clientului sau statusul hormonal.

comunicat de presa

De aceea este recomandat ca tratamentul sa se inceapa in sezonul rece sau primavara, pentru a pregati din timp corpul pentru expunerea la soare si a scapa de stresul parului nedorit in orice moment al zilei.

Epilarea definitiva prin metoda IPL (lumina intens pulsata) este procedura de indepartare a parului nedorit de pe suprafata corpului prin individualizarea tratamentului in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototipul acesteia), astfel incat sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

Un lucru important de mentionat ar fi acela ca tehnologia Nomasvello Sun & Safe, ultima inovatie in domeniu, iti permite epilarea cu aceeasi eficienta a zonelor deja afectate de razele soarelui sau altor raze UV.

Luna martie este luna propice inceperii unei sesiuni de epilare definitiva, iar centrele Nomasvello vin in intampinarea ta cu o oferta mai mult decat atractiva: ai 50% discount pentru zonele mici!

Citește și:

Mai multe informatii puteti gasi accesand site-ul official si adresa noastra de Facebook:
www.nomasvello.ro
www.facebook.com/NomasvelloRomania

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.