Setari Cookie-uri

Noile geluri de dus NIVEA Pure Fresh si NIVEA Creme Coconut iti revigoreaza simturile

Vacanta pe o plaja exotica, langa ocean? Da, la tine sub dus! Cu noile geluri de dus NIVEA Pure Fresh si NIVEA Creme Coconut

comunicat de presa:

Vara ne sta gandul la vacanta, la relaxare si la voie buna. Si nu e de mirare, pentru ca acest anotimp ne ofera cele mai frumoase senzatii, trezite la orice pas - fie ca este mirosul brizei marii sau al oceanului, nisipul cald simtit sub talpi, atingerea razelui soarelui care ne binedispune sau gustul dulce al cocktail-urior racoritoare.

Dar cum vacantele nu pot fi mereu acolo cand ai nevoie de ele, ar fi minunat un moment de revigorare a simturilor, care sa-ti fie la indemana atunci cand simti din toata inima ca ai nevoie de o escapada de vara.

Noile geluri de dus NIVEA Pure Fresh si NIVEA Creme Coconut iti revigoreaza simturile in zilele calduroase de vara si iti ofera senzatia unui moment perfect de vacanta, petrecut langa ocean sau pe o plaja exotica.

NIVEA Pure Fresh

Gelul de dus NIVEA Pure Fresh cu minerale marine iti reimprospateaza pielea si iti revitalizeaza simturile, iar mirosul acvatic revigorant iti da senzatia unei bai in ocean.

Citește și:

Pret: 12.52 Lei, 250ml

NIVEA Creme Coconut

Gelul de dus NIVEA Creme iti ofera o experienta exotica sub dus, ca o calatorie la Tropice. Aroma de apa de nuca de cocos si infuza cu nuanțe bogate de vanilie iti reimprospateaza simturile si te incarca cu energie, iar formula de ingrijire cu ulei de jojoba iti rasfata delicat pielea.

Pret: 12.52 Lei; 250ml

Descopera NOILE geluri de dus NIVEA Pure Fresh si NIVEA Creme Coconut si revigoreaza-ti simturile!

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.