Setari Cookie-uri

Revenirea programelor de tratament geriatric Ana Aslan in statiunile balneare din Romania

Programul pilot: Hotel O3zone - Baile Tusnad

comunicat de presa

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), sustinuta de Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a initiat, in parteneriat cu Institutul National de Geriatrie si Gerontologie si cu Fundatia Ana Aslan, un proiect pilot de tratamente geriatrice menite sa promoveze tratamentele de acest tip si sa repuna in valoare celebrul brand romanesc Ana Aslan.

La definitivarea si promovarea proiectului au colaborat Asociatia Romana de Turism Medical si echipa despreSpa.ro. Evenimentul de lansare a programelor geriatrice, concepute dupa metoda prof dr. Ana Aslan, a avut loc in data de 9 mai 2014 in cadrul hotelului O3zone din Baile Tusnad.

La aceasta actiune au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor centrale, ai asociatiilor implicate, specialisti in turism si sanatate, reprezentanti mass-media etc.

Citește și:

In cadrul evenimentului de lansare s-a discutat despre puterea brandului Ana Aslan, avand ca speaker pe dna Speranta Prada, presedinte al Fundatiei Ana Aslan, despre efectele tratamentelor geriatrice – prin prisma observatiilor dnei dr. Gabriela Ciricã, sef de sectie la Institutul de Geriatrie si Gerontologie Ana Aslan, iar dl Nicu Radulescu, Presedinte al OPTBR a vorbit despre tratamentele geriatrice ca o noua oportunitate de dezvoltare pentru turismul balnear.

Realizarea acestor programe geriatrice, pentru atragerea de turisti romani si straini, folosind notorietatea si eficacitatea brandului Ana Aslan, face parte din strategia nationala de dezvoltare a turismului de sanatate si balnear, astfel ca, programul geriatric lansat in cadrul hotelului O3zone, este vizat sa se extinda si in alte hoteluri din reteaua OPTBR.

Citește și:

Au fost lansate 2 programe - “Traieste tanar” si “Relaxare. Reechilibrare. Revitalizare”, in cadrul Hotelului O3Zone, unde oaspetii vor beneficia si de acces liber la piscina, jacuzzi, sauna uscata si umeda, fitness in cadrul Centrului SPA al Hotelului.

Terapia “Ana Aslan” consta in administrarea produselor Gerovital H3. Tratamentul este strict individualizat, cu scop preventiv sau curativ, in functie de varsta si de patologia pacientului.
In scop profilactic, prof. Dr. Ana Aslan, recomanda inceperea terapiei inca de la varsta de 40 de ani. Tratamentul este indicat pentru o paleta foarte larga de afectiuni asociate procesului degenerativ specific varstei a treia: afectiuni reumatismale, tulburari circulatorii periferice, stari depresive, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, etc.

Citește și:

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati www.desprespa.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.