Setari Cookie-uri

Cursurile de make-up intensiv - Maqpro

Disponibil si in Romania din prima jumatate a anului 2014, Maqpro aduce cea mai extinsa gama de produse de machiaj profesionale

comunicat de presa

Un brand creeat de un make-up artist pentru a veni in intampinarea nevoilor profesionistilor frumusetii, Maqpro si-a arogat inca de la constituirea sa, in urma cu 30 de ani, misiunea de educare si de formare a tuturor celor pasionati de arta machiajului.

Disponibil si in Romania din prima jumatate a anului 2014, Maqpro aduce cu sine nu doar cea mai extinsa gama de produse de machiaj profesionale existente pe piata, ci faciliteaza in egala masura accesul specialistilor si femeilor dornice sa deprinda secretele frumusetii la cursurile intensive organizate in Bucuresti prin intermediul unicului distribuitor – Kossa Beauty.

curs make up

Mapqro a reusit gratie produselor de machiaj de inalta calitate si cu un grad de adaptabilitate extrem, sa obtina votul de incredere a numerosi make-up artisti romani. Lucia Scurtu se numara printre artistii care au identificat inca de la lansarea in Romania a gamei Maqpro, posibilitatile infinite de conturare a unor look-uri creative utilizand pigmentii, acuarelele, fardurile de pleoape sau paletele corectoare Maqpro, iar utilizarea frecventa a produselor si rezultatele excelente obtinute cu ajutorul acestora, au determinat-o sa se alature echipei Maqpro in calitate de trainer.

Citește și:

Cursurile intensive de machiaj Maqpro sustinute de Lucia Scurtu sunt programate sa se desfasoare in Bucuresti la sediul Kossa Beauty (Str.Budieni, nr.17, ap.1) in perioada 23 iunie – 15 iulie si sunt structurate pe module distincte ce abordeaza cele mai intalnite teme de studiu, insa cu un grad de dificultate ridicat din punct de vedere tehnic: machiajul special pentru mirese, machiajul smokey eyes si machiajul de zi/seara.

Cele trei module de curs, comprima in sesiuni de lucru intensive ce insumeaza cate 16 ore, atat aspecte ce tin de latura teoretica si care constituie fundamentul oricarui machiaj profesionist (20% din programa de curs), cat mai cu seama exersarea practica a tehnicilor si a abilitatilor (aproximativ 80% din timpul alocat) fiecarui participant.

In cadrul sesiunilor de training, cursantii vor deprinde modalitatile corecte prin care pot analiza si diagnostica diferite tipuri de ten, vor invata sa lucreze cu produsele de machiaj profesionale Maqpro si cu instrumentele potrivite aplicarii acestora, vor deslusi tainele machiajului corector si tehnicile specifice diferitelor look-uri si mai cu seama isi vor insusi noi viziuni asupra esteticii.

Citește și:

Cursurile de make-up intensiv cu durata de 2 zile (16 ore de curs) sunt programate sa se deruleze in zilele de 23/24 iunie – Machiaj mireasa, 30 iunie/1 iulie – Machiaj smokey eyes, 7/8 iulie – Machiaj de zi/seara si pot fi achizionate la pretul de 600 lei, participantii beneficiind de un discount de 25% pentru toate produsele Maqpro achizionate in perioada training-urilor.

Maqpro este un brand cat se poate de accesibil nu doar pentru make-up artisti ci si pentru femeile care pun accent pe o imagine ireprosabila. Dat fiind ca utilizarea produselor de machiaj profesionale de catre o persoana nefamiliarizata cu texturile si modalitatile de aplicare, poate suscita anumite probleme legate de rezultatul final, Maqpro initiaza de asemenea cursurile intensive de auto-machiaj – Self Make-up – cu o durata de 2 zile (12 ore de curs), la finalul carora participantele vor putea realiza atat un machiaj de zi cat si unul de seara, la un nivel apropiat de cel al make-up artistilor experimentati.

Citește și:

Cursul Self Make-up ce se va desfasura in datele de 14/15 iulie, poate fi achizionat la pretul de 450 lei, iar acelasi discount de 25% este aplicat inscrisilor la cumpararea oricaror produse Maqpro.

Inscrierile pentru oricare dintre cele patru cursuri intensive de make-up Maqpro se realizeaza la numerele de telefon: 0733.079.345 si 0723.143.335.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.