Setari Cookie-uri

Lansare MyFashionTeam Concept

Noul centru tehnic isi propune un nou tip de abordare a coaforilor din Romania si serviciile dedicate segmentului de beauty

comunicat de presa

Pe data de 05 Iunie 2014, incepand cu ora 20:00, va avea loc lansarea oficiala MyFashionTeam Concept, in noua locatie din str. Traian Popovici nr. 77, et. 2, un spatiu comercial central, intr-o cladire eleganta, distribuita pe 3 nivele, plina de lumina si caldura.

MyFashionTeam Concept reprezinta cumularea celor 3 segmente principale de activitate: Beauty Salon (hair&make-up), Beauty Academy (hair&make-up) si Online TV.

Noul centru tehnic isi propune un nou tip de abordare a coaforilor din Romania si serviciile dedicate segmentului de beauty, dar, in aceeasi masura, si promovarea tinerelor talente din industriile de beauty si fashion.

Cei prezenti la eveniment vor putea admira doua prezentari speciale a ultimelor colectii, Toamna/Iarna 2014-2015, semnate MyFashionTeam.

Prima prezentare va fi dedicata barbatului increzator si modern, in cadrul careia veti descoperi colectia de tunsori Manful, creata de MyFashionTeam, iar modelele vor purta tinute semnate Florin Dobre.

Citește și:

A doua prezentare este dedicata femeilor puternice si nonconformiste. Noile colectii de tunsoare, coafura si make-up: J'adore, Denide si Frobiddent va vor surprinde intr-un mod placut, alaturi de noua colectie Marionette a designerului vestimentar Georgiana Ionita.

La sfarsitul serii, atmosfera va fi intretinuta de un concert live al trupei RunAway.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.