Setari Cookie-uri

Surprinde momentele BEAUTYish cu MINERALIUM Dead Sea!

Participa la concursul MINERALIUM Dead Sea si Prestigio

comunicat de presa

Sezonul acesta se poarta frumusetea. Si pentru ca frumusetea se vede mai bine cu Prestigio, MINERALIUM Dead Sea si Prestigio te invita in luna iunie sa descoperi momentele BEAUTYish. In perioada 4-30 iunie 2014, MINERALIUM Dead Sea si Prestigio organizeaza o tombola, cu premii oferite de Prestigio, la care pot participa toti clientii care cumpara produse MINERALIUM Dead Sea din magazinele Plafar.

In concurs se pot inscrie toate persoanele care achizitioneaza produse MINERALIUM Dead Sea din reteaua de magazine Plafar in perioada 4-30 iunie 2014, indiferent de valoarea acestora.

mineralium dead sea prestigio

Mecanismul inscrierii este simplu: pentru a intra in tragerea la sorti, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un SMS la 1869 care sa contina numarul bonului fiscal, locatia magazinului Plafar, data de achizitie si numele tau. Premiile puse in joc pentru cumparaturile din magazinele Plafar sunt: 1x tableta 5785 Prestigio, 1x smartphone 3400 white Prestigio si 2x casti BT Prestigio.

Citește și:

Tableta Prestigio este o tableta eleganta, cu un design modern, procesor Quard Core. Tableta reda imaginea clara pe un ecran de 7,85 inch si are incorporate 2 camere video. Memorie interna este 8 GB, putand fi externalizata la 32 GB. Portul micro-HDMI te ajuta sa conectezi tableta la televizor, avand avantajul unei vederi cinematografice. Smartphone Prestigio are un procesor de 1,2 GHz si sistem Android 4.2 Jelly Bean de operare.

MultiPhone 3400 DUO ofera acces la o lume de aplicatii cu cele mai recente jocuri HD de calitate, muzica, filme si accesarea rapida a retelelor sociale. Castile BT Prestigio, elegante si pline de culoare ii vor multumi, cu siguranta, pana si pe cei mai pretentiosi iubitori de gadgeturi. Sunt usor de utilizat, fiind utile atat pentru laptop si tableta, cat si pentru smartphone.

Extragerea castigatorilor tombolei desfasurate in magazinele Plafar se va face intre 1-5 iulie 2014, iar castigatorii vor fi anuntati incepand cu data de 6 iulie si vor fi informati cu privire la modalitatea de a intra in posesia premiilor.

Citește și:

Frumusetea se vede mai bine cu Prestigio. Fii in trend cu MINERALIUM Dead Sea si Prestigio!

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.