Setari Cookie-uri

Tentatia reducerilor pe www.condurbyalexandru.ro

Let's start the Summer Party cu reduceri la pantofii Condur by alexandru

comunicat de presa

Te ascunzi sub borurile usor exagerate ale palariei de soare in timp ce savurezi cliseele unei dimineti lenese in compania unui pahar de champagne rose si a unui espresso forte. Te lasi cuprinsa de aroma unei vacante burgheze, de razele soarelui ce stralucesc intr-un mod unic pe plajele din Saint-Tropez sau Biarritz si de o pofta nebuna de a strabate fiecare boutique in cautarea unor comori care sa suplineasca bagajul pe care intentionat l-ai uitat acasa.

Probabil ca acum nu te afli nici pe Riviera si nici nu te pregatesti pentru o intalnire secreta in Hamptons. Insa poti visa cu ochii deschisi la destinatii de poveste si iti poti reorganiza agenda astfel incat sa ti le apropii mai repede decat iti permite programul. Ideea cu bagajul uitat langa noptiera s-ar putea sa nu ti se para deloc rea, mai ales ca tot ceea ce ai nevoie pentru un shopping rapid si eficient se afla concentrat in micul card din portofel.

Citește și:

condur by alexandru

Iar pentru ca vara te imbie sa petreci cu stil, in tara sau pe taramuri putin cunoscute, si pentru ca bugetele trebuiesc atent coordonate, CONDUR by alexandru introduce o facilitate care se pliaza perfect pe orice "strategie de atac" a cumparaturilor. Incepand cu luna iulie, in boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro, iti poti achiziona sandalele si pantofii preferati fara a face rabat de la biletele de vacanta. Ai ghicit! Este vorba despre plata prin CardAvantaj, in 3 rate egale, fara dobanda, la fiecare tranzactie efectuata fiind rasplatita cu un bonus.

voucher condur by alexandru

Mai mult decat atat, in perioada 3-10 iulie, accesand site-ul www.condurbyalexandru.ro si comandandu-ti una sau mai multe perechi de pantofi, ai parte de o surpriza: introducand codul de voucher 1234, primesti un discount in valoare de 50 ron pentru fiecare pereche cumparata.

Citește și:

Perspectiva unei calatorii suna bine ce-i drept, iar condurii sunt pregatiti sa te insoteasca oriunde ai decide sa iti petreci vara. Let's start the Summer party!

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.