Setari Cookie-uri

Descopera protectia solara avansata de la Eucerin si fugi cu soarele in vacanta!

Pe locuri, fiti gata... vacanta!

comunicat de presa:

La malul marii sau in varf de munte, cu muzica preferata in casti sau cu o carte in mana, pe meleagurile natale sau in destinatii exotice, oriunde alegi sa evadezi din rutina, inspira adanc si fugi cu soarele in vacanta!

A sosit momentul sa gustam vara, sa ne relaxam si sa tanjim dupa distractie, bronz, nisip si valuri. Iar daca tot a venit vorba despre bronz, vara asta iti propunem un bronz natural si o piele sanatoasa. Cum le obtii? Transformand soarele intr-un prieten bun prin folosirea produselor de protectie solara potrivite. Radiatia solara afecteaza negativ sanatatea pielii, indiferent de varsta, iar expunerea la soare fara utilizarea unui produs adecvat poate avea consecinte neplacute asupra pielii la nivelul intregului corp. Fotoimbatranirea, petele pigmentare, pielea uscata si pierderea elasticitatii sunt cateva din efectele expunerii la soare. Pentru a preveni toate aceste efecte trebuie sa folosim o crema de protectie solara potrivita tipului nostru de piele.

Citește și:

Eucerin vine in ajutorul tau prin platforma cusoareleinvacanta.ro ce aduce in atentia iubitorilor de soare subiectul protectiei solare, oferind raspunsuri si solutii atat pentru persoanele cu piele normala, dar si celor care se confrunta cu diferite afectiuni: piele atopica, piele seboreica, pete pigmentare sau parintilor ce cauta o protectie potrivita pentru pielea sensibila a copiilor.

Platforma ofera informatii de actualitate sustinute de un doctor dermatolog si demonteaza in acelasi timp miturile urbane legate de obtinerea unui bronz sanatos sau a utilizarii unui factor de protectie ridicat. In plus, vizitatorii pot afla in ce relatie se afla cu soarele prin inscrierea intr-un concurs in urma caruia pot castiga o serie de kit-uri de vacanta de la Eucerin.

Cu o expertiza indelungata in protejarea pielii expuse la soare, Eucerin detine una dintre cele mai elaborate game de produse pentru protectie solara. Ea raspunde nevoilor pielii normale, dar contine, in acelasi timp, singura solutie completa pentru protejarea pielii predispuse la alergii solare, de exemplu.

Citește și:

Descopera cea mai avansata protectia solara si mergi cu soarele in vacanta!

1. Fluidul nuantator FPS 50+ de la Eucerin

Ofera tenului o nuanta de bronz natural, lasand pielea sa respire si protejand-o in acelasi timp de razele nocive ale soarelui. Datorita texturii lejere se absoarbe rapid in piele fara a da senzatia de piele incarcata sau lipicioasa. In plus, este rezistent la apa si se potriveste oricarui tip de ten. Pret Fluid nuantator FPS 50+: 67 lei, 50 ml

2. Gel-crema impotriva alergiilor solare FPS 25 sau 50.

Intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Are o textura usoara, care se absoarbe rapid in piele. Pentru reducerea riscului aparitiei unor reactii alergice, gelul crema nu contine parfum si emulgatori.
Pret: 73 lei – FPS 25 si 76 lei – FPS 50, 150 ml

Citește și:

3. Gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor solare

Ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii solare. Contine puternicul antioxidant AGR (alfa-glucosilrutin), de origine naturala, si Licochalcone A, care intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Pret: 56 lei, 150 ml

4. Spray transparent pentru protectie solara FPS 30 si 50

Indicat persoanelor cu pielea normala sau mixta, produsul ofera protectie tridimensionala. Are un miros placut, o formula nelipicioasa, intra imediat in piele si este rezistenta la apa. Datorita aplicarii usoare si confortabile, spray-ul este recomandat si pentru activitatile in aer liber, dar si pentru pielea seboreica. Pret: 69 lei – FPS 30, 72 lei – FPS 50, 200 ml

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.