Setari Cookie-uri

La Martina are un brand ambassador pentru Romania, campionul national Catalin Cazacu

La Martina, brandul iconic de inspiratie sportiva, cunoscut la nivel international pentru colectiile sale de o eleganta unica, a desemnat ca brand-ambassador al brandului in Romania pe campionul national la motociclism viteza, Catalin Cazacu.

Comunicat de presa

Furnizor oficial al echipei nationale de polo a Argentinei, a peste 85 de cluburi de Polo, al echipelor unor scoli si universitati de prestigiu ca Yale, Eaton, Harvard, Cambridge, Oxford si furnizor oficial a peste 100 de evenimente anuale, La Martina si-a asociat imaginea in Romania cu Catalin Cazacu, campion national la motociclism viteza, ca o urmare naturala a sustinerii pe care o acorda La Martina competitiilor sportive si campionilor.

Catalin Cazacu face acest sport de la varsta de 11 ani, iar printre succesele lui din ultimii ani se numara titlurile de campion Romanian SuperBike 2011 la clasa supersport, vicecampion national 2011 clasa supersport, vicecampion Romanian Superbike 2012 clasa Superbike, campion la Romanian Superbike 2013 clasa Superbike, campion la Romanian Superbike 2013 clasa Superbike Challenge.

Citește și:

"La Martina este o marca pe care o cunosc de foarte mult timp, cu al carei stil ma identific si care isi are locul de multi ani in garderoba mea. Fiecare piesa vestimentara are un ceva unic, care imi completeaza stilul personal. Colaboarea viitoare cu La Martina ma bucura foarte mult si ma onoreaza in egala masura", a declarat Catalin Cazacu.

Brandul argentinian propune la nivel international colectii de o eleganta unica, impartite in linii cu identitate proprie, fiecare in sine putand crea ansambluri vestimentare complete si personalizate. Piesele vestimentare sunt astfel create pentru a asigura confortul si pentru a pune in valoare stilul personal al celui care le poarta.

In Romania, La Martina este prezent in Baneasa Shopping City la parter si pe Calea Dorobantilor, in cadrul Victoria Gallery.

Pana pe 29 iulie, motocicleta de competitii a campionului national Catalin Cazacu, marca BMW S1000RR, cu o capacitate cilindrica 1000 CMC, viteza maxima 318 km/h si o putere maxima de 224 cp va putea fi vazuta in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.