Setari Cookie-uri

Universul Barbie la Sun Plaza!

Universul Barbie, un vis ce devine realitate!

comunicat de presa

Sun Plaza Shopping Center in parteneriat cu Barbie gazduieste, in perioada 30 august – 21 septembrie 2014, un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” Papusile Barbie ii asteapta zilnic pe cei mici, timp de 3 saptamani, in cele patru zone special amenajate, la parter si la etaj, in zona restaurantelor: Locul de Joaca Barbie, Bucataria Barbie, Living Room-ul lui Barbie si Barbie Spa.

Programul evenimentelor in perioada 30 august – 15 septembrie va fi de luni pana vineri in intervalul orar 16:30 – 19:30 si in weekend intre orele 11:30 – 18:30, urmand ca intre 16 – 21 septembrie distractia sa continue de luni pana vineri intre 17:30 – 19:30, ultimul weekend Barbie oferind experiente de neuitat intre orele 11:30 – 18:30.

Citește și:

barbie

La Locul de joaca Barbie, zilnic intre orele 11:30 – 20:30, fetitele se vor putea juca cu zecile de papusi Barbie care vor sta la dispozitia lor. In plus, in cadrul evenimentelor speciale vor fi organizate activitati variate prin care copiii isi vor putea folosi imaginatia - fetitele isi vor putea crea propriile coliere, vor invata sa faca flori din hartie creponata, isi vor personaliza invitatiile pentru petrecerea cu tema Barbie, vor putea sa decoreze casa lui Barbie si vor accesoriza rochia de mireasa a lui Barbie.

In Bucataria Barbie, copiii vor putea sa se joace creand cele mai delicioase prajituri decorate cu umbrelute si fructe, vor decora multe modele din turta dulce si vor realiza biscuiti si briose din plastilina.

In Living Room-ul lui Barbie copiii vor fi initiati in tainele karaoke si vor participa la o adevarata petrecere in stil Hawaiian, apoi vor intra in atmosfera disco a anilor ’70, vor invata sa danseze gratios precum balerina Barbie si vor patrunde in minunata lume a muzicii cu ajutorul instrumentelor muzicale pregatite pentru ei.

Citește și:

La Barbie Spa, fetitele vor fi rasfatate ca niste adevarate domnisoare: vor fi machiate cu farduri speciale pentru copii, vor avea parte de sesiuni de manichiura cu lac de unghii si abtibilduri speciale, li se va aranja parul, iar in weekend-uri vor putea fi pictate pe fata cu mult sclipici si culori stralucitoare.

Surpriza cea mai mare va fi prezenta Printesei Barbie care va veni in fiecare weekend, timp de 7 ore, in intervalul orar 11:30 – 18:30. Copiii o vor gasi in zona restaurantelor de la etajul 1 si se vor putea fotografia cu ea, urmand ca pozele sa le primeasca pe loc si gratuit.

In perioada 30 august – 21 septembrie 2014, visele devin realitate numai la Sun Plaza! In premiera nationala Universul Barbie isi deschide portile, oferind o experienta unica pentru cei mici!

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.