Setari Cookie-uri

CAND VORBIM DESPRE SANATATE ORALA, SPUNEM BLEND-A-MED PRO-EXPERT ALL IN ONE

Anul acesta, blend-a-med a activat reteaua expertilor Pro-Expert, oameni comuni a caror igiena orala a fost transformata de noua pasta de dinti blend-a-med Pro Expert All-In-One. Blend-a-med incurajeaza consumatorii sa ia parte la Pro-Expert Booth, pentru a descoperi o curatare orala pe care chiar si medicii stomatologi o vor observa.

Comunicat de presa

Blend-a-med invita persoanele interesate sa se alature miscarii Pro-Expert si sa devina ei insisi experti in igiena orala. Intre 11 si 14 septembrie, in Baneasa Shopping City, a avut loc blend-a-med Pro-Expert Booth la care au participat toti cei care isi doresc sa descopere o noua metoda de protectie a intregii cavitati orale, alaturi de noua pasta de dinti blend-a-med Pro-Expert All-In-One.

"A vedea si a auzi despre transformarile ingrijirii orale pe care expertii blend-a-med le-au parcurs, constituie o sursa de inspiratie pentru cei care cauta cel mai bun rezultat al sanatatii orale", a declarat Dr. Florin Lazarescu, vicepresedinte al Societatii Europene de Estetica Dentara

"Pasta de dinti Pro-Expert All in One foloseste o combinatie unica de ingrediente pentru a proteja impotriva celor mai intalnite probleme stomatologice precum cariile, placa bacteriana, tartrul, sensibilitatea gingivala, petele si respiratia neplacuta.", adauga dr. Lazarescu.

Citește și:

Blend-a-med Pro-Expert All-In-One foloseste un amestec de trei ingrediente cheie - Fluor (F), florura de staniu (Sn2 +) si polifosfat (PO4-) - pentru a oferi imbunatatiri vizibile ingrijirii cavitatii orale. Fluorul previne cariile, Florura de staniu reduce sensibilitatea, combate placa bacteriana si improspateaza respiratia, in timp ce Polifosfatul previne acumularea tartrului si aparitia petelor.

ZONE PE CARE STOMATOLOGUL LE VERIFICA FRECVENT


Potrivit Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, 44% dintre romani sufera in prezent de gingivita in diverse stadii. Este o forma timpurie a bolii parodontale si are, in general, drept principal simptom sangerarea gingiilor, boala care poate duce la pierderea de masa osoasa si chiar la caderea dintilor. Pasta de dinti blend-a-med Pro-Expert ofera protectie impotriva gingivitei, precum si impotriva altor probleme pe care stomatologii le verifica in mod constant:

Citește și:

GINGIVITA: Este dovedit clinic faptul ca blend-a-med Pro-Expert All-In-One ajuta la mentinerea controlului asupra gingivitei, prin reducerea inflamatiei si sangerarii gingiilor.
• Testat clinic timp de 6 luni, sistemul de ingredient polyfluorite Pro-Expert a redus gingivita cu pana la 21% si a redus sangerarea cu pana la 57%.

TARTRU: Realizat pentru a lupta impotriva tartrului si pentru a proteja impotriva acumularii acestuia
• Sistemul Poyfluorite Pro-Expert reduce tartrul cu pana la 56% mai eficient decat o pasta de dinti antitartru.

PLACA BACTERIANA: Este dovedit clinic ca ofera o protectie de lunga durata impotriva placii bacteriene
• Este demonstrat ca sistemul Polyfluorite al blend-a-med Pro-Expert reduce placa bacteriana cu pana la 23% fata de valoarea intiala si cu pana la 8%, comparativ cu o pasta de dinti obisnuita.

Citește și:

SENSIBILITATE: Protectie de lunga durata impotriva sensibilitatii dintilor la rece, caldura, acizi, dulciuri sau de contact.
• Este dovedit clinic faptul ca sistemul Hypofluorite Pro-Expert reduce si protejeaza impotriva hipersensibilitatii danturii.

PETE: Blend-a-med Pro-Expert All-In-One contine doua ingrediente cu efect de albire ce elimina si previn aparitia petelor, astfel ca dintii raman albi o perioada indelungata.

CARII: Ofera protectie de lunga durata impotriva cariilor.

RESPIRATIE PROASPATA

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.