Setari Cookie-uri

Cristina Herea dezvaluie o amintire din copilarie

Vedeta ne-a impartasit o amintire ce ii aduce mereu zambetul pe buze

comunicat de presa

Cristina Herea, frumoasa prezentatoare de la Romania TV, adora sa stea in preajma copiilor, sa isi aminteasca de fiecare etapa a copilariei si sa se bucure de fiecare amintire pe care o are din acea perioada.

Ca fiecare fetita pasionata de papusi, haine, tocuri si rujul mamei, vedeta ne-a impartasit o amintire ce ii aduce mereu zambetul pe buze: „In urma cu mai bine de 20 de ani, papusa Barbie pe care o admiram doar in reclamele de pe Cartoon Network era doar o dorinta transmisa in fiecare an in scrisorile pentru Mos Craciun!

cristina herea

Imi amintesc ca am primit-o la 7 ani de sarbatori, cand pungile cu dulciuri sau celelalte jucarii au trecut neobservate. Si pentru ca la acea vreme in Romania nu existau accesorii pentru ea, sora bunicii mele ii confectiona hainute. Ani de zile a fost <<prietena mea ce mai buna>>. Astazi o pastrez inca in cutia cu amintirile copilariei mele”, declara prezentatoarea RTV.

Citește și:

Pentru fiecare dintre noi, renumita papusa Barbie are o poveste. Daca vrei sa faci cunostinta cu Barbie si sa intri in lumea ei plina de basm, te asteptam alaturi de cei mici la Sun Plaza Shopping Center (centrul comercial din sudul Capitalei) in perioada 30 august - 21 septembrie la un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”.

barbie sun plaza

Universul Barbie si-a deschis portile si ofera celor mici experiente unice, in cele patru zone special amenajate, la parter si la etaj, in zona restaurantelor: Locul de Joaca Barbie, Bucataria Barbie, Living Room-ul lui Barbie si Barbie Spa.

Programul evenimentelor incepand cu 15 septembrie va fi de luni pana vineri in intervalul orar 17:30 – 19:30 urmand ca in weekendul 20 – 21 septembrie distractia sa continue intre orele 11:30 – 18:30.
Surpriza cea mai mare va fi prezenta Printesei Barbie care va veni in weekend, timp de 7 ore, in intervalul orar 11:30 – 18:30. Copiii o vor gasi in zona restaurantelor de la etajul 1 si se vor putea fotografia cu ea, urmand ca pozele sa le primeasca pe loc si gratuit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.