Setari Cookie-uri

Laura Olaru, designer-ul de genti cu stil, lanseaza colectia de toamna 2014

Gentile au devenit accesorii de top in garderoba oricarei fashioniste, de cand nu mai este o regula sa le asortam cu pantofii. Tocmai de aceea, azi, designerii romani au reusit sa impuna prin modelele variate din atelierele lor faptul ca o geanta poate fi o chintesenta a stilului tau.

comunicat de presa

Pentru Laura Olaru, geanta ce ii poarta semnatura ocupa locul I in topul accesoriilor sale preferate. Azi, Laura detine un atelier ce ii poarta numele, unde se nasc modele inedite, ce alcatuiesc o gama variata de genti casual, de lux sau office, foarte elegante si in acelasi timp de calitate superioara.

Chiar acum, in septembrie se implinesc trei ani de cand am inceput aceasta poveste minunata. Primii pasi au fost facuti timid, nu aveam decat idei, mult prea multe idei, ce trebuiau puse in practica. Desenam si iar desenam, pasionata in acelasi timp de tot ceea ce inseamna moda. Intr-o luna am transformat dormitorul din casa mea din Constanta intr-un mic atelier, am cumparat piele, accesorii, masina de cusut, dupa care totul s-a transformat in realitate.

A fost greu, dar nu imposibil! Nu am sa uit nici acum plicurile din piele necaptusite, fara sistem de prindere, insa inedite, cu adevarat originale. Eram foarte mandra de ele si chiar daca munceam foarte mult, pentru ca se intampla sa adorm pe masina de cusut, aceasta munca imi aducea satisfactii nemasurate. Dupa ce produsele mele au avut succes in Constanta, m-am gandit sa le aduc si in Bucuresti. Am participat des la diferite targuri mai bine de doi ani si jumatate. Capitala este locul in care am cunoscut oameni minunati si am invatat lucruri noi, interesante. M-am stabilit aici de patru luni si sper ca „publicul”feminin bucurestean sa iubeasca toate creatiile mele.

Citește și:

Colectia de toamna a Laurei Olaru aduce genti sofisticate din piele si materiale pretioase cu tonuri metalice, dar si modele in care se regaseste simplitatea elegantei si a bunului gust. Pentru ca se poarta atat gentile mari, cat si gentile mici, Laura Olaru garanteaza deplina satisfactie a fashionistelor care adora sa poarte un accesoriu practic si in acelasi timp cu un design placut.

Plicul oversized by Laura Olaru este idel pentru fiecare zi, accesoriu perfect pentru tinuta office, dar si pentru seri in care doresti sa te bucuri de o cina romantica in oras. Se disting cele in forme geometrice din piele, cu tonuri metalice, sau cele simple, elegante si foarte rafinate.

Creatiile Laurei Olaru se gasesc in LConcept, magazinul pe care il manageriaza ( Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr 22 A, Bucuresti), dar si in alte concept stor-uri din capitala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.