IKEA Romania a transformat casa din vis in realitate pentru 18 copii din SOS Satul Copiilor Bucuresti

IKEA Romania a transformat casa din vis in realitate pentru 18 copii din SOS Satul Copiilor Bucuresti

Pentru finalizarea celor 3 case, compania a donat produse de mobilier si decoratiuni in valoare de 270.000 lei. 18 copii din SOS Satul Copiilor Bucuresti locuiesc acum in case mai vesele si colorate, amenajate cu mobila IKEA potrivita personalitatii si nevoilor specifice varstei lor.

Comunicat de presa

Citeste si:
Piese de mobilier modular: creeaza-ti casa de vis!

Echipa magazinului IKEA a planificat in detaliu si a mobilat 9 dormitoare pentru copii si 3 pentru mame, 3 bai pentru copii si 3 pentru mame, 3 living-uri, 3 bucatarii si holurile. Copiii se vor bucura de paturi mai confortabile in care sa doarma linistiti, birouri complete cu toate accesoriile necesare pentru teme si spatii de depozitare incapatoare.

In dezvoltarea proiectului au fost implicati 70 de angajati din mai multe departamente ale magazinului IKEA, care au lucrat voluntar pentru finalizarea celor 3 case. Echipa IKEA s-a intalnit la inceputul proiectului cu copiii, pentru a afla nevoile lor si a alege culorile si produsele pe care le prefera, a continuat cu conceperea planurilor detaliate de amenajare, colectarea si transportul produselor si a incheiat proiectul odata cu montarea pieselor de mobilier, alaturi de echipa SOS Satul Copiilor Bucuresti.

"Proiectul de mobilare a caselor din SOS Satul Copiilor Bucuresti a fost pentru noi o ocazie prin care sa le oferim copiilor casa la care au visat. Ne-am propus sa le asiguram spatii care sa ii inspire, sa le dezvolte creativitatea si sa le ofere sentimentul de securitate, atat de necesar acasa. Familiile SOS au fost implicate inca de la inceputul proiectului, astfel incat sa le putem oferi solutii de amenajare adaptate dorintelor si nevoilor lor. Cei 70 de colegi s-au implicat total in acest proiect frumos, cu mult entuziasm si drag pentru copii. A fost nevoie de un efort sustinut din partea tuturor si de o coordonare exemplara pentru a duce lucrurile la bun sfarsit, dar ceea ce a contat la final a fost bucuria copiilor. Ne bucuram ca, alaturi de SOS Satele Copiilor Romania, am reusit sa transformam in realitate visurile copiilor care vor locui in aceste case", declara Raluca Buzea, PR Responsible IKEA Romania.

"Renovarea si amenajarea caselor din SOS Satul Copiilor Bucuresti este un proiect la care tinem foarte mult si ne bucuram ca am obtinut rezultate atat de frumoase. Casele in care s-au mutat cele trei familii sunt perfect adaptate pentru copii si credem ca aceste spatii le vor oferi celor mici sansa de a se dezvolta si creste fericiti, in conditii optime de confort si siguranta. Multumim IKEA Romania pentru amenajarea unor case de vis pentru cele trei familii", spune Carmen Bruma, Manager of Fund Development, SOS Satele Copiilor Romania.

La proiectul "Impreuna pentru casele familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti" au contribuit si clientii IKEA Romania, care au scanat, in luna aprilie a acestui an, 25.352 de carduri IKEA FAMILY. Fiecare scanare de card s-a transformat intr-un leu donat de IKEA Romania pentru acest proiect, suplimentat apoi cu suma necesara pentru a finaliza cele 3 case.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri