Setari Cookie-uri

NICIUN FIR DE PAR PE PERIE!

Pantene Hair Fall Defense vine in ajutorul parului oferindu-i rezistenta, astfel incat sa nu mai existe teama firelor ramase pe perie. Practic, opreste caderea parului in doar 14 zile.

Comunicat de presa

Parul puternic care straluceste de sanatate face din periaj si din coafat o bucurie. Folosind un sistem de ingrijire care intareste parul, te poti pieptana in voie si poti spune adio firelor de par care raman pe perie! Suvitele degradate, cu varfuri despicate confera un aspect neingrijit parului si de multe ori, femeile se simt complexate si frustrate din aceasta cauza. Solutia pentru aceste probleme este la indemana - scapa de grija firelor de par de pe perie si aranjeaza-ti parul cu incredere!

Din fericire, Pantene Pro-V intelege ca problema caderii parului este o preocupare majora a femeii moderne, asa ca a realizat cercetari amanuntite pentru gasirea unei solutii. Cu ajutorul oamenilor de stiinta in proteomica din cadrul Institutului de Cercetare a Parului Pantene Pro-V, s-a descoperit ca fragilitatea parului porneste de la cele mai mici fisuri ale structurilor de proteine din nucleul firului de par - structuri responsabile pentru mentinerea rezistentei acestuia.

Citește și:

Solutia? Noul sistem Hair Fall Defense dezvoltat de cercetatorii Pantene Pro-V cu un complex de intarire de la radacina pana la varfuri, ajutand la protejarea si ingrijirea parului, astfel incat sa-ti poti urma ritualul zilnic de ingrijire fara grija firelor de par care se rup si cad.

Fa cunostinta cu noua colectie Pantene Pro-V Hair Fall Defense, un sistem de ingrijire in 4 pasi impotriva caderii parului si care intareste suvitele in doar 14 zile.

Aceasta gama inovatoare protejeaza nucleul firului de par, intarindu-l de la radacina pana la varfuri. Rezultatul - un par mai rezistent, care straluceste de sanatate si nu cade.

Dr. Joel Coret, expert global in structura firului de par cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si membru al Institutului de Cercetare a Parului Pantene Pro-V, a declarat: "Testele noastre au demonstrat ca noua gama Hair Fall Defense ajuta la protejarea structurilor de proteine din interiorul firului de par, totul pentru un par puternic de la radacina pana la varfuri. Colectia are la baza cele mai eficiente tehnologii de protectie pentru a preveni deteriorarea straturilor de la suprafata firului de par. In plus, samponul Hair Fall Defense contine un nou complex care are rolul de a neutraliza impuritatile ce slabesc firul de par, construind fibra in timp, ameliorand ruperea si, implicit, caderea parului".

Citește și:

4 pasi pentru protectia parului de la radacina pana la varfuri, astfel incat sa spui adio firelor de par ramase pe perie:

Noul sampon Pantene Pro-V Hair Fall Defense
Samponul are la baza un nou complex de intarire a firului de par care actioneaza de la radacina pana la varfuri, complex descoperit de oamenii de stiinta ai Institutului de Cercetare a Parului Pantene Pro-V. Acesta actioneaza in interiorul firului de par, acolo unde se produc cele mai mari traume, reducand astfel caderea parului.

Noul balsam Pantene Pro-V Hair Fall Defense si noua masca intensiva
Balsamul, conceput pentru utilizarea zilnica, protejeaza parul pe toata lungimea sa oferindu-i rezistenta impotriva ruperii si implicit caderii*. Masca de par intensiva, destinata utilizarii de doua ori pe saptamana, ofera parului o rezistenta de 10 ori mai mare impotriva caderii, si are o formula usoara de clatire.

Citește și:

Noua lotiune tonica Pantene Pro-V Hair Fall Defense Instant Hair Strength
Acest tratament confera parului si mai multa rezistenta pentru a preveni caderea si cu 40% mai multa amplitudine. Tonicul contine vitamina B3 si Pro-Vitamina B5, care patrund adanc in par. Se recomanda utilizarea zilnica si masarea radacinii pentru o acoperire uniforma inainte de coafat.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.