Setari Cookie-uri

Larisa Petrini si Simona Gherasim sustin primul curs Shero Personal Branding

Shero, primul curs de personal branding pentru femei

comunicat de presa:

Shero, prima formula completa de personal branding dedicata femeilor din Romania, va sustine in doua saptamani primul curs, in parteneriat cu Creative Learning by Designist.ro. Cursul este structurat in 5 workshop-uri, desfasurate atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

Modalitatea de lucru in cadrul cursurilor sustinute de Shero va alterna intre expuneri teoretice, exercitii practice, studii de caz si discutii libere. Cele cinci ateliere, se adreseaza profesionistilor care isi doresc sa avanseze in cariera sau sa isi dezvolte afacerea fructificandu-si propriile resurse. Strategia prin care fiecare persoana isi construieste brand-ul personal contribuie decisiv la atingerea obiectivelor de business si este un catalizator de imagine de neinlocuit.

Valorificarea si comunicarea brandului personal sunt aspecte esentiale in viata profesionala a oricarei persoane de succes. Avand in vedere evolutia canalelor media si a retelelor sociale, este foarte important ca imaginea creata in offline sa se suprapuna armonios celei promovate in mediul online. Promovam cu tarie integrarea tuturor mijloacelor de comunicare pentru transmiterea cat mai coerenta a mesajului despre sine, afirma Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi&Saatchi PR.

Citește și:

Construirea brand-ului personal are loc prin actiunile noastre de zi cu zi: de la cum ne imbracam, cum mancam, pana la ce postam pe Facebook si cum comunicam cu cei din jur. Aceasta se intampla, constient sau inconstient. Pentru a ne fructifica si valorifica brand-ul personal este nevoie de o constientizare si o strategie. Este ceea ce ne-am propus sa oferim prin aceste cursuri, a declarat Simona Gherasim, Associate Certified Coach.

Conceptul Shero are la baza metodologia REACH, lider mondial in domeniu si este special creat pentru cei ce isi doresc sa se dezvolte in cariera, folosindu-se de resurse proprii. Procesul se desfasoara in cinci etape - diagnoza, dezvaluirea, armonizarea, difuzarea si cultivarea. Pentru o formula completa si integrata, Shero pune la dispozitie clientilor cu care lucreaza coachi, stilisti, make-up artisti, fotografi, designeri, specialisti in public speaking si comunicare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.