Setari Cookie-uri

Marks & Spencer a prezentat noile colectii pentru sezonul de toamna - iarna 2014

Marks & Spencer a prezentat noile colectii pentru sezonul de toamna - iarna 2014 realizate urmarind cinci povesti diferite - Simple Luxe, Gentle Woman, Down Town, Modernist si The Arts.

Comunicat de presa

Jurnalistii si bloggerii prezenti la eveniment au aflat care sunt elementele cheie definitorii ale noilor colectii si au admirat outfit-uri si piese vestimentare ce apartin celor cinci tendinte, care evidentiaza angajamentul permanent al Marks & Spencer fata de un desig modern, inovatie si calitate exceptionala. Mai mult, invitatii au aflat informatii despre tendintele sezonului de la reprezentantii Marks & Spencer.



Lottie Tarpey, Heand of Trend Content la Marks & Spencer, a declarat: "In aceasta toamna, una dintre piesele mele preferate din noua colectie M&S este puloverul Autograph cu o textura moale si imprimeu grafic ce poate fi purtat cu pantaloni gri sau cu jeans albi. Iarna, piesa se potriveste perfect cu o fusta creion neagra si tocuri. Este o piesa esentiala pentru sezonul de toamna - iarna deoarece are o textura moale si un design lejer ce il face usor de purtat. In contrast, blana este in tendinte, iar blana artificiala de calitate de la Marks & Spencer face ca aceasta textura statement sa fie must - have pentru garderoba de iarna. Nuanta de ruginiu a jachetei Autograph din blana artificiala este pusa in valoare cand este asortata cu rochia ruginie de tip tunica. De asemenea, aceasta poate fi asortata si cu un tricou alb, jeans si mocasini, pentru un look stylish, usor de realizat. Jacheta aduce texturi bogate, culoare si versatilitate."

Citește și:

Rolul lui Lottie este de a lucra cu mai multe echipe din cadrul M&S, asigurandu-se ca ofera clientilor in magazine, pe website si in campaniile de publicitate un mesaj despre un stil ce ofera incredere.



Elina Stathopoulou, Head of Marketing Grecia si Balcani la Marks & Spencer, a declarat: "Colectia Marks & Spencer pentru noul sezon de toamna - iarna aduce un design modern ce curpinde culori pastelate si diferite texturi precum materialele somptuoase de inalta calitate, alaturi de nuantele calde, reinventand astfel clasicul feminin. Noua directie combina estetica minimalista cu tonuri calde si creeaza siluete elegante potrivite oricarei femei care doreste sa iasa in evidenta."

Sorin Stancu, Country Manager Balcani la Marks & Spencer, a declarat: "Marks & Spencer are o traditie de peste 130 de ani si suntem mandri ca am ramas fideli valorilor noastre fundamentale precum Calitate, Valoare, Servicii, Inovatie si Incredere si lucram permanent pentru a ne asigura ca oferta noastra continua sa fie relevanta pentru clientii nostri. Cea mai recenta colectie pentru sezonul de toamna - iarna 2014 se concentreaza pe o calitate exceptionala si stil increzator, demonstrand in mod clar angajamentul continuu al M&S fata de design modern, care raspunde nevoilor femeilor si barbatilor contemporani."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.