Setari Cookie-uri

Retetele secrete Lay's, dezvaluite de Cabral si Puya

Cele trei retete secrete Lay's, lansate in aceasta toamna, au fost dezvaluite luni, 3 noiembrie, in cadrul unui eveniment gazduit de Cabral si Puya, la Cafepedia, Bucuresti. La eveniment au fost prezenti Andreea Ibacka, Cornel Ilie, Don Baxter, Doddy si Vescan, care au incercat sa ghiceasca retetele secrete in spoturile Lay's.

Comunicat de presa

In luna septembrie, Lay’s a lansat campania nationala „Ghiceste numele retetelor secrete Lay’s”, care a adus consumatorilor trei noi retete de chipsuri. Dupa doua luni de dezbateri aprinse, numele retetelor secrete A, B si C au fost in sfarsit divulgate: reteta A aduce consumatorilor gustul grecesc al gyros-ului de pui cu legume, reteta B este un deliciu italienesc traditional, pizza peperoncino al forno, iar reteta C este foarte populara in Romania: cartofi prajiti cu branza rasa si ceapa.

"Campania din aceasta toamna a fost o experienta inedita atat pentru noi, cat si pentru consumatorii nostri. A fost prima data cand i-am invitat la un dialog atat de intens cu brandul Lay's. Cabral si Puya au dat campaniei tonul pe care ni l-am dorit, iar consumatorii au raspuns foarte bine si ne-au aratat inca o data ca le plac provocarile", declara Alina Imbrea, Marketing Manager Snacks East Balkans, PepsiCo.

Citește și:

Denumirile corecte ale retetelor au fost ghicite de 2175 de participanti, care au intrat astfel in tragerea la sorti pentru cele trei mari premii de 25.000 de lei. Reteta ghicita de cei mai multi dintre participanti a fost reteta C, urmata de reteta A si reteta B.

Campania "Ghiceste numele retetelor secrete Lay's" a fost lansata de cei doi ambasadori ai brandului, Cabral si Puya, si continuata de oameni obisnuiti si celebritati: Andreea Ibacka, Cornel Ilie, Don Baxter, Doddy si Vescan s-au alaturat dezbaterii nationale de-a lungul campaniei. Pe tot parcursul acesteia, Lay's a ajutat consumatorii cu indicii zilnice, anuntate pe pagina de Facebook Lay's Romania, pe site-ul campaniei si prin materiale TV dedicate.

Pentru a intra in tragerea la sorti pentru marile premii, consumatorii au inscris, in perioada 15 septembrie - 2 noiembrie, numele corect al retetei gustate, alaturi de codul promotional gasit pe punga, pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828. Premiile zilnice ale campaniei (1.000 de lei pe zi) si cele saptamanale (o excursie culinara) pot fi castigate in continuare, prin tragere la sorti, pentru fiecare cod promotional inscris pana pe 16 noiembrie 2014.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.