A doua editie a vernisajului AVON Inspiration Challenge

A doua editie a vernisajului AVON Inspiration Challenge

Ieri, 13 noiembrie, a avut loc vernisajul AVON Inspiration Challenge, la galeria de arta contemporana Galateca. Invitatii au descoperit in premiera cele zece lucrari inspirate de zece parfumuri AVON, ce surprind starile si gandurile femeii AVON, conturand momente ce pareau desprinse dintr-un jurnal.

Comunicat de presa

Printre file de jurnal, emotii si note de parfum, invitatii au avut prilejul sa-i cunoasca pe artistii care au acceptat provocarea si sa descopere lucrarile si parfumurile AVON de la care a pornit totul. Tinerii creativi au surprins femeia AVON in doua ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distractie, cinci despre relatie, spunand, de fapt, povestea oricarei femei: cu stari si emotiii diferite, uneori contradictorii, dar care ii influenteaza gesturile, inclusiv parfumurile pe care alege sa le poarte.

Parfumurile selectate pentru cea de-a doua editie Inspiration Challenge au fost Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre si Premiere Luxe Gold Blush.

Artistii care au acceptat provocarea sunt:
Ioana Ciolacu si Mihai Dan Zarug - Design vestimentar
Madalina Teler si Liliana Stoica - Design de produs
Carla Szabo si Alexandra Ungurelu - Bijuterie
Catalin Georgescu si Cristian Vasile - Fotografie
Madalina Andronic si Ioana Sopov - Ilustratie

Munca acestora a fost documentata de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie, care au oferit, timp de doua luni, detalii despre procesul de creatie: Maurice Munteanu - design vestimentar; Sanziana Pop - design de produs; Noemi Meilman - bijuterie; Dragos Asaftei - fotografie; Designist.ro - ilustratie.

"Inspiration Challenge a devenit, in mai putin de doi ani, un proiect de referinta marca AVON. Lucrul cu care ne mandrim cel mai mult si care aduce magia in Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentati, pe care ii admiram si care ne-au surprins prin maniera unica in care au inteles acest proiect. Pentru ca AVON are in portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se opreste nicidecum aici. 2015 va aduce o noua provocare parfumata", a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON Romania si Moldova.

Ca si anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge vor sustine o cauza sociala. Pe 15 noiembrie acestea vor face obiectul unei licitatii caritabile, in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri