Setari Cookie-uri

Vine Craciunul: Starbucks intampina reintoarcerea Paharelor Rosii

Sosirea Paharelor Rosii in cafenele este un semn sigur pentru clientii Starbucks ca sezonul sarbatorilor de iarna se apropie cu repeziciune.

comunicat de presa:

In acest an, fanii Paharelor Rosii vor avea in mainile lor bauturile de sarbatoare preferate incepand cu 6 noiembrie si vor putea alege dintre cele mai noi bauturi: Starbucks Gingerbread Latte, Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate, precum şi mereu preferatul Toffee Nut Latte.

Starbucks Toffee Nut Latte

Starbucks Toffee Nut Latte este cunoscut pentru sentimentul de sarbatoare pe care il starneşte. Acest Pahar Rosu combina bogata aroma untoasa a caramelului dulce cu Espresso Starbucks prajit, provenit din comertul echitabil 100% , si cu spuma de lapte catifelata. Mai apoi este acoperita cu frisca si presarata cu toffee nut, devenind astfel bautura perfecta de sarbatoare.

Starbucks Gingerbread Latte

Acest sortiment favorit din seria de Pahare Rosii Starbucks a fost descris ca fiind „Craciunul intr-o cana”. Gingerbread Latte combina gustul si aroma biscuitului de turta dulce proapat copt cu Espresso Starbucks prajit, provenit din comertul echitabil 100%, si cu spuma de lapte catifelata, acoperita cu frisca si presarata cu nucsoara.

Citește și:

Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate

Starbucks Honey and Almond Hot Chocolate este cea mai noua aparitie in Paharele Rosii de anul acesta. Facuta prin combinarea ciocolatei calde clasice Starbucks cu sirop de migdale si apoi presarata cu topping spiralat de ciocolata, miere si mocha fina, aceasta bautura este perfecta pentru a fi savurata impreuna cu prietenii in zilele racoroase de iarna.

Alege o varianta usoara

Pentru a alege versiunile mai usoare ale bauturilor Paharelor Rosii Starbucks, incearca-le cu lapte degresat si renunta la frisca.

Starbucks Christmas Blend

Daca esti in cautarea cafelei perfecte de care sa te bucuri acasa in perioada sarbatorilor de iarna, asigura-te ca ai ales o punga de cafea Starbucks Christmas Blend, care poate fi macinata gratis in cafenea. De la lansarea din 1985, Christmas Blend a devenit una dintre cele mai populare cafele din intreaga gama cu bob intreg Starbucks. Notele dulci, picante ale acestei cafele combina vioiciunea cafelelor din superba America Latina cu gingasia catifelata a celor din Asia-Pacific si vechimea boabelor de cafea din Sumatra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.