Setari Cookie-uri

CONDUR by alexandru da startul reducerilor de BLACK FRIDAY

Shop 'till you drop

comunicat de presa

Credeati ca euforia shopping-ului sub emblema Black Friday s-a incheiat? Ei bine, adevaratele reduceri de abia acum incep, iar CONDUR by alexandru demareaza o campanie cu discount-uri imposibil de refuzat, exclusiv online in boutique-ul www.condurbyalexandru.ro .


BLACK FRIDAY la CONDUR by alexandru
nu reprezinta doar o oportunitate de acumulare in virtutea unor preturi reduse considerabil, cat mai ales posibilitatea unor alegeri inteligente si a unor investitii pe termen lung in garderoba. Pielea de cea mai buna calitate selectata de la parteneri italieni, atentia acordata lucrului manual si texturilor aparte, transforma orice pereche de pantofi, botine sau cizme CONDUR by alexandru intr-o investitie plasata cu discernamant si garantata de evolutia coerenta a brandului romanesc devenit sinonim cu increderea in lucrul bine facut.

Citește și:

black friday condur by alexandru

Incepand de vineri seara – 28 noiembrie – ora 01:00 si pana duminica, 30 noiembrie – ora 23:00, toate perechile de incaltaminte din colectia toamna-iarna 2014/2015 CONDUR by alexandru beneficiaza de reduceri substantiale, de pana la 40%. Pantofii stiletto din piele lacuita sau diferite tipuri de presaj vor putea fi achizionati cu numai 249 lei (redusi de la 449 lei), ghetele scurte si botinele atat in varianta uni cat si bicolore vor fi disponibile la pretul de 349 lei (reduse de la 499 lei), iar cizmele inalte, cu toc si platou intern sau cu talpa plata, vor fi afisate la pretul de 399 lei (reduse de la 619 lei).

Livrarea comenzilor plasate in magazinul online www.condurbyalexandru.ro in perioada campaniei de BLACK FRIDAY (28 -30 noiembrie), va fi efectuata in maxim 48 de ore catre orice adresa din tara, functionalitatea platformei fiind pe deplin asigurata. Clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona sunt asteptati la showroom-ul CONDUR by alexandru situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, cu o programare prealabila la numarul de telefon 0727. 811. 947.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.