Setari Cookie-uri

Ana Pan lanseaza ANA Baking Co.

ANA Baking Co., noua cafenea-concept marca ANA PAN, s-a deschis pe Calea Dorobanti, nr. 134, cu un mix de produse proaspete de patiserie, cofetarie si mancare "on-the-go", pentru fiecare moment al zilei.

Comunicat de presa

"ANA Baking Co. s-a nascut din pasiunea noastra de 24 de ani pentru tot ce e bun si dorinta de a impartasi cu bucurestenii atmosfera relaxata si creativa a orasului New York! Cu acest concept nou ne propunem sa castigam timp pentru clientii nostri. Venim in intampinarea celor care traiesc in viteza, care cauta varietatea, calitatea si prospetimea. Solutia pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie si mini-bistro". a declarat Alexandra Copos, CEO& Chairwoman of the Board ANA PAN& Ana Hotels.

Atmosfera newyorkeza prinde viata cu sandwich-uri si supe calde, omlete pufoase, salate lejere si croissante crocante, pregatite in laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutarie artizanala, cafeaua preparata in stil italian, vafele si inghetata calda completeaza meniul dezvoltat de catre Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest. Cei 15 ani de experienta in restaurante din intreaga lume, din New York, pana in insulele Hawaii sau Lyon, se reflecta in retetele pe care Chef Ashlie Dias le propune bucurestenilor.

Citește și:

Mic-dejunuri dinamice, sedinte de pranz eficiente, intalniri creative cu gustari sanatoase, dupa-amieze de relaxare dupa zilele ocupate la birou sau seri lenese de weekend cu prietenii, toate devin mai placute la ANA Baking Co.

Spatiul deschis, luminos, cu multa sticla si linii curate, inspirat de zgarie-nori, este completat de primirea calda pe care echipa ANA Baking Co. o face tuturor celor care ajung pe Calea Dorobanti, nr. 134.

ANA Baking Co.

ANA Baking Co. este cafeneaua-concept din Bucuresti in care isi gasesc locul, simultan, patiseria de traditie, experienta culinara internationala si atmosfera relaxata de tip newyorkez.

ANA Baking Co. este un mix creativ de patiserie, cafenea si mini-bistro, un spatiu prietenos, spatios si luminos care gazduieste preparate proaspete, ideale pentru orice moment al zilei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.