Setari Cookie-uri

Halewood Wines gazda evenimentului Art Up!Couture painting collection

Halewood Wines a fost gazda evenimentului de lansare a colectiei de arta si accesorii de moda statement intr-un concept original, sub numele Art Up! couture painting collection.

Comunicat de presa

Aceasta colectie a marcat debutul in echipa a doi artisti: Cristi Martin, cunoscut publicului ca actor si artist plastic, fondatorul brandului Martin Art, si designerul Carmen Burtea, creator de tinute haute couture si bijuterii Swarovski unicat sub brandul Despotiko.

Halewood Wines si cei doi artisti au pregatit o serie speciala de vinuri cu elemente de decor pictate manual, fiecare sticla fiind unicat, dar si o degustare de vinuri produse in editii limitate marca Halewood Wines (Byzantium Rose Euxine ecologic, Theia Chardonnay, Neptunus Shiraz si spumant Rhein Extra Brut Rose).
Momentul special al serii a fost prezentarea rochiei de colectie unicat, iar vinul asociat acestei creatii a fost Hyperion Chairmain's Reserve Cabernet Sauvignon 2008, un vin in editie foarte limitata, apreciat de pasionatii de vin din intreaga lume.

Citește și:

"Vinul este unul dintre lucrurile cele mai civilizate ale naturii, este izvor de inspiratie si creatie, o opera de arta facuta cu pasiune, daruire si talent. De aceea, am fost incantati sa gazduim realizarile celor doi artisti care au impins barierele creativitatii, prin alaturarea a doua manifestari artistice: moda si artele plastice Luam in calcul dezvoltarea pe viitor a acestei colaborari, pentru a oferi iubitorilor de vin si arta editii speciale, vinuri care vor fi apreciate atat datorita calitatii lor exceptionale, cat si pentru designul unic, pictat si decorat al sticlei.", a declarat Adriana Grecu, Marketing & Export Manager Halewood Wines.

Vinurile acestei editii speciale vor fi disponibile in curand, exclusiv in reteaua de magazine Halewood - Winery Outlet din Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breaza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste, Pitesti, Urlati si Constanta, cat si on-line pe www.winery-outlet.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.