Setari Cookie-uri

Printesa Alexa, prima papusa Barbie care canta doua melodii in limba romana

De acum, din lumea plina de magie a fetitelor va face parte si Alexa

comunicat de presa

Papusile au fost mereu universul fetitelor, reprezentand mai mult decat un simplu obiect de joaca. De acum, din lumea plina de magie a fetitelor va face parte si Alexa, prima papusa Barbie care canta doua melodii in limba romana. Papusa Alexa este personajul principal din filmul “Barbie si Usa Secreta”.

Filmul “Barbie si Usa Secreta” spune povestea Printesei Alexa care descopera o usa secreta in regatul sau fermecat si intra intr-o lume magica, plina de culori si personaje fantastice. Acolo le intalneste pe Romy si Nory, o sirena si o zana, care ii explica faptul ca Printesa Malucia vrea sa fure toata magia din tara.

papusa barbie

Alexa are puteri magice in aceasta lume si toti cei din jurul ei stiu ca doar ea poate restabili magia lor. In aceasta calatorie, Alexa isi demonstreaza curajul si invata ca prietenia este mult mai importanta decat magia. Papusa Alexa poarta o rochie minunata pe care fetitele o vor recunoaste de indata in film.

Citește și:

Printesa Alexa este imbracata intr-o rochie roz, corsetul rochiei este accesorizat cu trei flori in culori vibrante, in par poarta o diadema, iar magia este sporita de bagheta pe care o tine in mana. Prin miscarea florilor din partea superioara a rochiei, corsetul va straluci, insa marea surpriza este ca Printesa Alexa canta, in premiera doua melodii in limba romana.

Printesa Alexa, alaturi de restul papusilor din gama „Barbie si usa secreta”, pot fi gasite in Hypermarketurile Cora, Carrefour, Auchan, Metro, Selgros, in Diverta, Smyk, Varuna, Zooperkids, E-mag si pe elefant.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.