Setari Cookie-uri

H&M isi extinde colaborarea cu David Beckham

H&M isi extinde colaborarea cu David Beckham pentru realizarea unei noi colectii pentru barbati

Comunicat de presa

H&M anunta cu mandrie extinderea colaborarii sale pe termen lung cu David Beckham, un nume emblematic atat in lumea sportului, cat si a modei. Pentru primavara 2015, David va alege articolele sale favorite din colectia H&M Modern Essentials care vor face parte din linia Modern Essentials selected by David Beckham. Aceasta noua colectie este o evolutie fireasca a colaborarii lui David cu H&M in urma succesului fara precedent al liniei David Beckham Bodywear. Astfel, barbatii din intreaga lume se vor bucura de stilul lui David, atat de apreciat la nivel international

Linia Modern Essentials selected by David Beckham va fi celebrata printr-o campanie publicitara realizata de celebrul regizor de film Marc Forster. David Beckham a creat, totodata, pentru H&M o noua linie de lenjerie de corp pentru primavara. Ambele colectii vor fi lansate in magazinele din intreaga lume si online in data de 5 martie.

Citește și:

"Sunt foarte incantat sa continui si sa extind colaborarea mea cu H&M, alegand articolele mele preferate din colectia Modern Essentials pentru aceasta primavara. Fiecare articol vestimentar reprezinta un nou element clasic care va improspata garderoba de primavara a fiecarui barbat. Marc Forster este unul dintre regizorii mei preferati - abia astept sa va prezint noua campanie realizata cu H&M", spune David Beckham.

"Cei mai multi dintre noi suntem familiarizati cu simtul innascut al lui David pentru moda si design. Ceea ce m-a impresionat, insa, in timpul filmarii acestei campanii a fost simtul sau dezvoltat pentru naratiunea cinematica. Hainele H&M pe care le poarta el nu arata bine, arata extraordinar", spune Marc Forster, cunoscut pentru regia filmelor "Puterea dragostei", "In cautarea taramului de nicaieri", "Mai mult decat fictiune", "Vanatorii de zmeie", "Partea lui de consolare" si "Ziua Z: Apocalipsa".

Citește și:

Gama Modern Essentials selectata de David Beckham se axeaza pe articolele-cheie ale acestui sezon, fiecare improspatand garderoba clasica a barbatilor cu materiale, culori si croieli noi pentru sezonul de primavara 2015. Articolele-cheie includ o jacheta de tip aviator din in, o jacheta din denim alb prespalat, un mantou scurt, un sacou elegant din in, un tricou polo chic-urban si camasa alba perfecta, din poplin.

Totodata, David Beckham continua cu noua colectie Bodywear pentru sezonul de primavara, ce cuprinde articolele perfecte de casa si lenjerie, tricouri Henley, camasi cu maneci raglan, tricouri la baza gatului si un maiou din jerseu. In privinta culorilor, colectia se axeaza pe bleumarin, gri-melanj si crem-sters, cu accente de rosu-portocaliu. Dungile apar fie la borduri, fie pe intregul articol pentru a da o noua reinterpretare stilului clasic. Colectia este sustinuta de o noua campanie in presa tiparita, care il prezinta pe David purtand tinutele alese din colectia David Beckham Bodywear, disponibila in exclusivitate la H&M.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.