Mihaela Tatu - Training de atitudine, dictie si vanzari

Mihaela Tatu - Training de atitudine, dictie si vanzari

Dictie, atitudine si vanzari, armele Mihaelei Tatu pentru a supravietui in arena

Comunicat de presa

Dupa 20 de ani in televiziune si radio, Mihaela Tatu este pregatita sa iti impartaseasca secretele obtinerii (dar si mentinerii!) unei atitudini pozitive si exprimarea unui invingator, ca trainer acreditat Autoritatea Nationala pentru Calificare.

In cadrul "Training-ului de atitudine, dictie si vanzari" Mihaela Tatu iti va oferi sugestii importante despre cum sa obtii mult-visata atitudine pozitiva (incredere in fortele proprii, optimism informat, proactivitate) si exprimarea unui invingator (dictie/cum sa iti tii activi interlocutorii/cum sa scapi de emotii).

Cu o atitudine pozitiva vei avea nevoie de o exprimare placuta si convingatoare. Iar dictia este o adevarata arta, care - exmplificata prin exercitii practice si personalizate cu Mihaela - te va invata sa pronunti corect si clar cuvintele si sunetele in procesul vorbirii.

Daca nu reusesti sa iti gestionezi emotiile si sa le lasi sa se manifeste intr-un mod constructiv si inspirational, daca nu poti face fata diverselor tipuri de public, atunci locul tau este in primul rand la "Trainingul de atitudine, dictie si vanzari" sustinut de Mihaela Tatu pe 25 februarie 2015.

"Folosind cuvintele potrivite si nepretentioase, rostite clar si articulat, dand importanta fiecarui sunet din cuvant, in ritmul potrivit, cu o voce calda si calma, dar ferma si hotarata, modulata si la volumul adecvat, te vei face inteles de toata lumea. Ti se va cauta prezenta si mai ales vei fi solicitat pentru training-uri, discursuri, vei vinde si vei socializa cu usurinta." (Mihaela Tatu, trainer acreditat Autoritatea Nationala pentru Calificare).

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri