VENTE PRIVEE - eveniment cu vanzare de piese pre-owned & pre-loved de lux

VENTE PRIVEE - eveniment cu vanzare de piese pre-owned & pre-loved de lux

In luna februarie, ECLECTICO STUDIO se transforma temporar intr-un showroom de moda cu vanzare sub genericul ECLECTICO GOES FASHION.

Comunicat de presa

In primul weekend te invitam la VENTE PRIVEE intre 12 si 15 Februarie, unde va asteapta o colectie de piese pre-loved de lux. Toate hainele selectate vizeaza o linie estetica eleganta si rafinata, adaptata unui stil personal elegant, rafinat si cu conotatii profesionale puternice. Asa ca daca iti doresti o garderoba care sa inspire putere, eleganta, sofisticare si rafinament, vei gasi exact acele piese care sa faca o diferenta in mediul profesional.

Selectionate de o echipa de stilisti din dressinguri high-profile din mediul de afaceri si din mici magazine vintage din Paris, veti gasi o suita de piese statement - de la blanuri pretioase de vizon alb si lynx pana la genti Hermes Birkin si Peek-a-boo Fendi - si o serie de tinute adaptate mediului de afaceri, semnate Dolce Gabbana, Fendi sau Prada.

Pentru un look relaxat si degajat de weekend gasiti piese convenabile si easy-to-wear de la Elisabeta Franchi, Etro sau Alexander McQueen.

Intreaga poveste este intregita de o colectie de peste 100 de perechi de pantofi care vor definitiva orice tinuta si o vor scoate din anonimat. Fie ca iti doresti o editie limitata Loubutin, Jummy Choo sau vrei o pereche de Prada sau Fendi pentru toata ziua, vei gasi cu siguranta ceva care sa te incante.

Program: Joi, 12.02: 17.00-20.00; Vineri-duminica, 13-15.02: 12.00-20.00. Adresa: ECLECTICO STUDIO - Str. General Constantin Budisteanu nr. 18.

Mai multe detalii despre eveniment pe:www.facebook.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri