Setari Cookie-uri

Tu ai dezlegat misterul frumusetii feminine?

Secretul se dezvaluie pe 8 martie...

comunicat de presa

Eleganta, gingasie, forta sau rafinament, sunt doar cateva dintre cuvintele pe care le folosim atunci cand incercam sa dezlegam misterul feminitatii, dar mai presus de toate asociem feminitatea cu frumusetea. Pe parcursul carierei sale, doctor Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si estetica, a intalnit multe paciente care au apelat la el in cautarea unui ideal de frumusete pentru a-si construi increderea in sine.

Astfel, in luna femeii, va demara campania “8 povesti despre frumusete”, prin care isi propune sa aduca in discutia publica aceasta tematica, dincolo de mituri si prejudecati.

Campania va fi lansata pe 8 martie si aduna sub umbrela sa 8 povesti despre frumusete, scrise de 8 specialisti din diferite domenii ce lucreaza zi de zi pentru a modela, a reda sau a contura liniile feminine. La invitatia doctorului Cristian Nitescu, se vor alatura campaniei fotograful Radu Sinisteanu, hairstylista Alina Cotta, designerul vestimentar si de accesorii Anca Irina Lefter, medicul nutritionist Luiza Pirvu, pictorul Mihail Cosuletu, coach-ul Alex Gavriliu si psihoterapeutul Andrei Hosciuc, pentru a dezvalui ce inseamna, prin prisma carierei si experientei lor, portretul femeii.

Citește și:

“Voi cum vedeti frumusetea feminina? Cum o vad prietenii, parintii sau iubitul vostru? Exista un model de perfectiune atunci cand vorbim despre frumusete? Acestea, si multe altele, sunt intrebarile cu care pornim la drum pe 8 martie si la care sper sa gasim impreuna un raspuns!” a declarat Dr. Cristian Nitescu, chirurg plastician cu peste 20 de ani in slujba frumosului.

Campania isi doreste sa atraga atentia asupra tabloului feminin pe care il construim, dincolo de tiparele pe care le intalnim in viata de zi cu zi. Partenerii campaniei va invita sa participati la randul vostru la aceasta dezbatere, sa impartasiti gandurile si experientele proprii.

Evenimentul este gazduit pe blogul si pe pagina de Facebook a doctorului Cristian Nitescu si nu are o limita de locuri disponibile, asa ca sunteti incurajati sa va invitati prietenii, parintii, colegii si chiar copiii sa vorbeasca deschis despre ce inseamna, de fapt, frumusetea feminina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.