Setari Cookie-uri

Debenhams Bucuresti Mall: noua destinatie de fashion&beauty a intregii familii

Debenhams, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani, promotor al asocierii cu nume celebre de designeri, deschide un magazin cu o suprafata de 2800 mp in Bucuresti Mall, la finalul lunii martie.

comunicat de presa

Debenhams este o destinatie unica de fashion&beauty pentru publicul feminin si masculin, dar si pentru cei mai mici pasionati de moda.

Cu un mix unic, exclusivist, de marci proprii, designeri si branduri internationale, magazinul Debenhams din Bucuresti Mall se intinde pe trei etaje.

Cele peste 55.000 articole de imbracaminte, accesorii, lenjerie si casa creeaza un univers al modei pentru femei, barbati si copii. Stilul britanic, faimos pentru mixul eclectic, croieli impecabile, tesaturi de calitate, imprimeuri specifice si accente edgy domina imaginea intregii colectii.

Galeria Designers at Debenhams: colectii exclusive semnate de creatori celebri

In galeria designerilor se regasesc colectii ale creatorilor de moda consacrati si ale designerilor in plina ascensiune. Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks, sunt numele care colaboreaza cu department store-ul britanic si creeaza colectii exclusive disponibile in magazinul din Bucuresti Mall.

Citește și:

In stilul …tau

Un veritabil magazin–destinatie, Debenhams propune un mix de stiluri pentru intreaga familie. De la tinutele glamour semnate Julian Macdonald, la stilul ludic si provocator din viziunea lui Henry Holland, de la piesele cu aer relaxat ale lui John Rocha, la clasicul reinventat de Jasper Conran si Ben de Lisi, Debenhams include colectii in tendinte, adaptate publicului urban.

Premiera intr-un department store din Romania: sectiune de beauty

Debenhams este primul department store din Romania care cuprinde si o generoasa zona dedicata frumusetii, in care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up si ingrijirea pielii.
Parterul magazinului va reuni pe 270 mp nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne si L'Oreal.

Citește și:

Spatiile dedicate brandurilor de beauty se disting printr-o amenajare personalizata. In plus, echipele specializate de consultanti contribuie la definirea unei experiente de shopping tipice unui department store.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.