Setari Cookie-uri

NIVEA lanseaza prima Lotiune sub dus care ofera fermitate pielii, o inovatie bazata pe forta coenzimii Q10

Femeile iubesc sa aiba o piele mai ferma! Dar viata poate fi foarte aglomerata uneori! Grija pentru tine si lista lunga de to do-uri se impaca mai greu, insa nu trebuie sa te neglijezi!

comunicat de presa:

Un stil de viata sanatos cu exercitii fizice si o alimentatie adecvata in fiecare zi sunt esentiale, dar uneori mai ai nevoie si de mici trucuri rapide si convenabile.

NIVEA lanseaza prima Lotiune de corp sub dus pentru o piele mai ferma! Eficienta produsului este garantata de tehnologia inovatoare care introduce o substanta proprie pielii in formula produsului: coenzima Q10.

Aceasta inovatie este rezultatul a cinci ani de cercetare in laboratoarele Beiersdorf. Produsul are o formula unica, ce contine perle care au in interior coenzima Q10 si pe care o activeaza la contactul cu apa”, spune Sabine Schulz, Product Development NIVEA Body, R & D Beiersdorf.

NIVEA a fost primul brand care a introdus o substanta proprie pielii intr-un produs de ingrijire, coenzima Q10.

Aceasta este o substanta activa ce se regaseste in mod normal in celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, functionand de asemenea ca un antioxidant impotriva radicalilor liberi. Acestia sunt responsabili de imbatranirea celulara, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi sa-si puna amprenta asupra celulelor.

Citește și:

NOU! NIVEA Q10 Lotiune de corp sub dus pentru fermitate

Beneficiaza de o piele tonifiata si hidratata, din cateva miscari! NOUA NIVEA Q10 Lotiune de corp sub dus pentru fermitate are efect chiar dupa stergerea cu prosopul.

Odata ajunse pe piele, sub dus, perlele activeaza coenzima Q10 din interior, iar particulele usor abrazive ofera un masaj delicat. Celulele moarte sunt indepartate, iar pielea este revigorata, datorita mentolului.

Pasi pentru o piele ferma, chiar la tine sub dus:

1. Spala-ti pielea cu gelul de dus obisnuit, apoi clateste-te
2. Aplica NOUA NIVEA Q10 Lotiune de corp sub dus pentru fermitate, pe pielea uda
3. Clateste-te
4. Usuca-te si te poti imbraca imediat

Pret: 17,81 lei

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.