Setari Cookie-uri

NOUA Colectie SMOOTH

Create pentru toate tipurile de par, produsele, nu contin sulf, fosfati , si protejeaza in totalitate culoarea parului.

Comunicat de presa

Moroccanoil, liderul global in materie de produse profesionale de infrumusetare cu uleiuri infuzate, are onoarea de a prezenta noile produse revolutionare de netezire, special create pentru toate tipurile de par: Colectia Moroccanoil Smooth. Confera instant netezire si flexibilitate, iar gama completa permite si celui mai rebel tip de par sa obtina stralucirea mult visata.

Crescand flexibilitatea firului de par si in acelasi timp generand intarire, nutritie si reconditionare, inovatoarea gama de patru produse cuprinde :

Moroccanoil Smoothing Shampoo & Moroccanoil Smoothing Conditioner: Acest puternic dublu set de sampon si balsam genereaza procesul de netezire. Parul este netezit din interior spre exterior prin proprieteatea avansata AminoRenew, ingredient ce infuzeaza parul cu amino acizi. Folosite impreuna, parul se va netezi si va capata flexibilitate dupa 72 de ore.

Citește și:

Moroccanoil Smoothing Lotion: Acest produs de styling usor confera control, netezire de durata, stralucire si protectie impotriva incretirii. Netezind firul si crescand elasticitatea, parul devine moale la atingere si neted cu un finisaj perfect.

Moroccanoil Smoothing Mask: Acest tratament profund hranitor saptamanal confera stralucire si netezire de durata texturii firului de par, ceea ce il face usor de coafat. Combinatia de unt de argan , ulei de argan si acizi grasi derivati din nuca de cocos, fac parul sanatas, stralucitor si mai neted ca niciodata.
Formula Moroccanoil Smooth Collection este imbogatita cu ulei de argan Moroccanoil -, puternicul si ultra- hranitorul unt de argan , precum si acizi grasi derivati din nuca de cocos, ce fac parul moale, stralucitor si mult mai flexibil. Create pentru toate tipurile de par, produsele, nu contin sulf, fosfati , si protejeaza in totalitate culoarea parului.

Citește și:

Produsele Moroccanoil sunt disponibile din luna aprilie exclusiv in magazinele Top Line si saloanele selectionate.

Sursa foto prima pagina: depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.